Alle nyheter

Les de siste nyhetene om vårt arbeid i hele landet.

Søkeresultat

Viser 1 - 12 av 60 treff

Filtrert på:

 • Dobbeltspor gjennom Stange kommune
Fjern filter
 • Veien videre mot Stange sentrum syd

  Over hundre interesserte naboer fant veien til presentasjonen av dobbeltsporutbyggingen videre fra Tangen og opp mot Stange sentrum syd da Bane NOR og entreprenøren Hæhre fortalte om planene og fremdriften videre i utbyggingen.

  Person viser lysark
 • Jobber for å unngå plastforurensning

  Implenia, som er Bane NORs totalentreprenør på Tangenvika jernbanebru, har et spesielt fokus på å unngå forsøpling og spredning av mikroplast til Mjøsa.

  Gruppebilde
 • Hæhre bygger nytt dobbeltspor mellom Tangen og Stange sentrum

  Vi har inngått kontrakt med Hæhre Entreprenør om bygging av dobbeltspor mellom Furnesbakken på Tangen og Stange sentrum i Innlandet. Kontrakten er en underbygningsentreprise i åpent landskap og omfatter også ny stasjon på Tangen.

  Bane NORs konsernsjef Thor Gjermund Eriksen og Gudmund Roen, daglig leder i Hæhre Entreprenør.
 • Informasjonsmøte om dobbeltsporutbyggingen videre nordover

  Bane NOR inviterer til informasjonsmøte onsdag 22. november, kl. 1800 om arbeidet som snart starter med utbyggingen fra Furnesbakken og videre opp mot Stange sentrum.

  Oversiktsbilde
 • Veidekke endrer arbeidstider

  Veidekke endrer arbeidstid i og utenfor tunnelen, men endringene inne i tunnelen vil ikke naboer merke. Utenfor tunnelen gjelder endringene i hovedsak for utkjøring av stein fra tunnelen frem til kl. 2300 mandag til lørdag.

  Tunnelmunning nord
 • Ni dager med buss gir bedre bane langs Mjøsa

  Togtrafikken mellom Eidsvoll og Lillehammer tar pause fra 7. til 15. oktober mens Bane NOR gjør viktig arbeid med å utvikle den mest klimavennlige transportåren mellom Oslo og Innlandet.

  Gult buss for tog-skilt med en buss i bakgrunnen.
 • Bruarbeidene starter når vannstanden tillater det

  Bane NOR planlegger å starte arbeidet i Mjøsa med å bore den første pelen til brufundamentet utenfor Furnesbakken i midten av september. Sannsynligvis blir det i løpet av uke 38, men vannstanden i Mjøsa er avgjørende for oppstartstidspunktet.

  Oversikt over oversvømmet kai
 • Bane NOR starter hogst og riving av hus i ny trasé

  Bane NOR har inngått avtaler om hogst og riving av innløste eiendommer i traséen fra Tangenområdet og nordover mot Åkersvika. Arbeidet starter denne høsten.

  Illustrasjonsbilde hogst
 • Åpent kontor høsten 2023

  Vi fortsetter med Åpent kontor ut året. De fleste blir som vanlig på Bane NOR-riggen på Tangen, men i august treffer du oss på Stange- og Tangendagene.

  Bilde av Bane NORs rigg på Tangen
 • Merking av seilingsleden

  Arbeidene med Tangenvika jernbanebru er godt i gang og på sensommeren starter arbeidene i Tangenvika utenfor Furnesbakken. Anleggsområdet er godt merket.

  Kart Tangenvika
 • Bruarbeidene i Mjøsa starter i august

  Etter planen skal Implenia starte opp arbeidet i Mjøsa med å bore den første pelen til brufundamentet i siste halvdel av august. Dette vil gi støy på dagtid, men det vil ikke være kontinuerlig støy.

  Illustrasjon
 • Trafikksikkerhetstiltak i Falletvegen

  Bane NOR bygger permanent gang- og sykkelveg i Falletvegen mellom Bolleland og Tyllienvegen i forbindelse med anleggstrafikken i Espa-området. Veien skal stå ferdig innen skolestart i august. 

  Anleggsarbeid
Abonner på rss