Alle nyheter

Les de siste nyhetene om vårt arbeid i hele landet.

Søkeresultat

Viser 1 - 12 av 69 treff

Filtrert på:

 • Dobbeltspor gjennom Stange kommune
Fjern filter
 • Togene tar pinsepause

  I pinsehelgen stenger Dovrebanen mens Bane NOR jobber høyt og lavt for en bedre jernbane. I tillegg til vanlig vedlikehold skal det gjøres arbeid knyttet til byggingen av nytt dobbeltspor gjennom Stange, blant annet på Stange stasjon.

  Jernbanespor med skinnegående arbeidsmaskiner, mannskap som jobber med kontaktledningen.
 • Reguleringsendring for strekningen Stange-Hamar

  Bane NOR har varslet om at vi har startet arbeid med justeringer av tidligere vedtatt reguleringsplan for nytt dobbeltspor Stange sentrum-Hamar grense. Berørte grunneiere inviteres til informasjonsmøte tirsdag 19. mars.

  Kart over det aktuelle planområdet for nytt dobbeltspor.
 • Informasjonsmøte om arbeidet på Stange stasjon

  Velkommen til informasjonsmøte om hva som skal skje når Bane NOR starter bygging av dobbeltspor gjennom Stange sentrum over sommeren.

  Illustrasjonsbilde av Stange sentrum
 • Fraråder ferdsel på isen i Tangenvika

  Isen har lagt seg på Mjøsa. Samtidig pågår Bane NORs arbeid med ny bru over Tangenvika for fullt, noe som påvirker isforholdene. Vi fraråder derfor ferdsel på isen i området.

  Råk i isen
 • Velkommen til informasjonsmøte

  Arbeidet med å bygge omformerstasjonen på Jessnes er godt i gang og vi inviterer til en oppdatering på status og fremdrift for arbeidet torsdag 22. februar, kl. 1800 på Kirkenær skole.

  Befaring på omformertomten
 • Varsel om når det sprenges på Tangen

  Er det noen på Tangen som har hoppet i stolen de siste dagene? Meld deg på gratis varslingstjeneste så du vet når vi sprenger.

  Dronebilde til illustrasjon
 • Presentasjoner fra markedsmøtet

  Nå er presentasjonen og oppsummeringen fra markedsmøtet 7. februar om kommende kontrakter for Bane NORs utbyggingsprosjekter i Hamarregionen tilgjengelig.

  Illustrasjonsbilde fra Åkersvika
 • Åpent kontor første halvår 2024

  Årets første Åpent kontor er torsdag 25. januar mellom kl. 1800 og kl. 1900 på riggen i Espavegen 13 på Tangen. Velkommen!

  Bilde av riggen
 • Så lyset i tunnelen – det gir stor miljøgevinst

  En ny måte å bygge tunnel på, sparer oss for rundt 70 000 kubikkmeter betong. Det kutter CO2-utslippene med 80 prosent, og halverer kostnadene.

  Folk i arbeidsklær går innover i en tunnel
 • Veien videre mot Stange sentrum syd

  Over hundre interesserte naboer fant veien til presentasjonen av dobbeltsporutbyggingen videre fra Tangen og opp mot Stange sentrum syd da Bane NOR og entreprenøren Hæhre fortalte om planene og fremdriften videre i utbyggingen.

  Person viser lysark
 • Jobber for å unngå plastforurensning

  Implenia, som er Bane NORs totalentreprenør på Tangenvika jernbanebru, har et spesielt fokus på å unngå forsøpling og spredning av mikroplast til Mjøsa.

  Gruppebilde
 • Hæhre bygger nytt dobbeltspor mellom Tangen og Stange sentrum

  Vi har inngått kontrakt med Hæhre Entreprenør om bygging av dobbeltspor mellom Furnesbakken på Tangen og Stange sentrum i Innlandet. Kontrakten er en underbygningsentreprise i åpent landskap og omfatter også ny stasjon på Tangen.

  Bane NORs konsernsjef Thor Gjermund Eriksen og Gudmund Roen, daglig leder i Hæhre Entreprenør.
Abonner på RSS