Alle nyheter

Les de siste nyhetene om vårt arbeid i hele landet.

Søkeresultat

Viser 1 - 12 av 777 treff

 • Togparkeringsanlegg, hvorfor det’a?

  Bane NOR bygger et anlegg for parkering av 14 togsett ved Barkåker i Tønsberg. Det må til for å kunne utnytte kapasiteten på et nytt dobbeltspor og kjøre flere avganger i timen.

 • Helgearbeid Kolbotn 19-21. april

  Bane NOR planlegger arbeider ved Kolbotn stasjon helgen 20-21. april. Det vil bli døgnkontinuerlig arbeid denne helgen, da det ikke skal gå tog på strekningen. Arbeidene vil medføre støy for naboer.

 • Nærmer seg gjenåpning av Randklev bru

  Randklev bru åpner etter planen 20. mai, og da er hele Dovrebanen igjen åpen for togtrafikk. Passasjerer kan dermed reise klima- og miljøvennlig med tog gjennom hele Gudbrandsdalen. Godstrafikken kan gjenopptas på Dovrebanen, og flere persontog kan kjøre på Rørosbanen.

  En stålbru over elva er delt i to og en annen er hel. Foran stor gul heisekran.
 • Når kvikkleire rammer lokalsamfunn

  De siste årene har det oppstått flere hendelser i norske kommuner på det sentrale Østlandet, der kvikkleire har blitt en trussel for omgivelsene.

  Menn og kvinne smiler til kamera. De står ved et bord.
 • Nattarbeider Rosenholm-Kolbotn

  Bane NOR planlegger nattarbeider på Østfoldbanen, mellom Rosenholm og Kolbotn, i perioden 18. april til 8. mai 2024.

 • Nattarbeid og stans i togtrafikken 13.-15. april

  Det pågår allerede arbeid til alle døgnets tider i forbindelse med utbyggingen i Drammen, men denne helgen vil det være økt aktivitet fordi vi stanser togtrafikken.

  Drammen stasjon ved elven. Tidlig morgen.
 • Oppdatering "bevegelser" i Moss sentrum

  Siden vi 8. mars informerte om bevegelser i området vi kaller «Kransen syd», har Bane NOR jobbet sammen med våre rådgivere for å forstå situasjonen.

  Dronefoto som viser det aktuelle området der det er registrert bevegelser.
 • Snakker med politikere og innbyggere

  Bane NOR jobber med å planlegge flere tiltak langs Kongsvingerbanen for å øke kapasiteten på jernbanen og legge til rette for vekst i godstrafikken. For å informere, og få innspill til arbeidet, gjennomføres flere møter med politikere og innbyggere.

  Bilde av tilhørere på møtet om utbygging på Bodung
 • Bergensbanen gjenåpnet; Arna – Vaksdal åpnet for trafikk 2. april

  Strekningen Arna – Vaksdal på Bergensbanen gjenåpnet for trafikk tirsdag 2. april. Strekningen har vært stengt som følge av store skader etter at et godstog sporet av.

  To menn i gule arbeidsklær jobber på jernbaneskinner.
 • Utbedrer skadene etter togavsporingen

  Bane NOR er i full gang med å utbedre skadene etter at et godstog sporet av på Arna stasjon fredag 22. mars. Det er store skader på infrastrukturen etter avsporingen. Inntil videre er all togtrafikk mellom Arna og Vaksdal innstilt.

  Mann i gule arbeidsklær og med hjelm kapper jernbaneskinner så det gnistrer.
 • Siste innspurt før dobbeltsporet åpner

  I april har vi de siste arbeidsperiodene med stengt bane før dobbeltsporet skal være klart for full trafikk fra 1. mai. Da tar vi siste innspurten med testing før vi setter i drift signalanlegget slik at det kan kjøre tog i begge tunnelene i Ulriken.

 • Oppryddingsarbeidet på Arna stasjon tar tid

  Arbeidet med å rydde opp på Arna stasjon pågår fortsatt etter at et godstog sporet av om kvelden fredag 22. mars. Oppryddingsarbeidet tar tid. Fra mandag morgen kjører persontogene igjen mellom Bergen og Arna. Inntil videre er all togtrafikk mellom Arna og Vaksdal innstilt.

  Mann med ryggen til i arbeidsklær ser på at gravemaskin rydder vekk ødelagte godsvogner.
Abonner på RSS