Orienterer sentrale politikere

Det er stor interesse for fremdriften i arbeidet med Randklev bru. Bane NOR har nå gjennomført møter med politikere langs Dovre- og Rørosbanen for å informere nærmere.

  • Gjenoppbygging av Randklev bru
  • Prosjektnyheter
  • Ekstremværet Hans

Publisert: 15. desember 2023 klokken 10:52

Randklev bru under ekstremværet Hans

Randklev bru under ekstremværet Hans Foto: Frode Meskau/NRK

Når Randklev bru kollapset, som følge av ekstremværet Hans, førte det til konsekvenser for togtrafikken på både Dovre- og Rørosbanen. Ringvirkningene på samfunnet i rundt disse banestrekningene er naturlig nok også store.

For å informere om status og fremdrift på arbeidet har Bane NOR den siste tiden gjennomført flere møter med Ringebu kommune og Jernbanefurum langs disse banestrekningene.

- Det er viktig både for Bane NOR og lokalsamfunnet at politikerne er informert og at vi har en god dialog rundt arbeidet med Randklev bru. En god dialog bidrar til å avdekke utfordringer og finne gode løsninger som er til det beste for alle, sier assisterende utbyggingsdirektør Jon Brede Dukan.

Arbeidet med gjenoppbyggingen av Randklev bru er et stort arbeid, men arbeidet går raskt fremover. Etter planen skal broen stå klart til bruk og Dovrebanen åpnes igjen før sommeren.

Her kan du se presentasjon fra siste møte med politikere.


Publisert: 15. desember 2023 klokken 10:52