Aktuelt for leverandører

Søkeresultat

Viser 1 - 12 av 18 treff

 • Markedsmøte om universell utforming

  Bane NOR arrangerte et digitalt informasjonsmøte for rådgivermarkedet i forbindelse med prosjekter for Universell utforming av Oslo S, Skøyen og Asker.

  Bilde av rampe på Oslo S
 • Multiconsult fikk rådgiverkontrakt på Myrdal stasjon

  Bane NOR skal bygge om Myrdal stasjon på Bergensbanen for å øke kapasiteten for togtrafikken og sikkerheten for de reisende. Multiconsult har nå fått oppdraget med å utarbeide byggeplan for oppgraderingen.

  Gruppebilde av fire personer
 • Kontraktsutlysning: Fornyelse Gardermobanen 2024-2025

  Gardermobanen åpnet i 1999 og er en høyhastighetsbane med stor trafikkbelastning. På bakgrunn av alder og tilstand er det nå behov for en større fornyelse av strekningen. Kontraktsarbeidene i 2024 og 2025 vil i hovedsak omfatte skinnebytte og sporvekselbytte.

  Arbeidere står i sporet i mørket, man ser store gnister.
 • Bane NOR søker rådgiver til oppgradering av Myrdal stasjon

  Myrdal stasjon på Bergensbanen skal bygges om, for å øke kapasiteten på stasjonen og styrke sikkerheten for de reisende. Nå søker vi rådgiver for byggeplan.

  Bilde av Myrdal stasjon, med spor, bygninger og fjell i bakgrunnen.
 • Kontraktsutlysning: Fornyelse av kontakledningsanlegg på Hovedbanen

  Kontaktledningsanlegget på strekning mellom Etterstad og Lillestrøm skal totalfornyes. Les mer det nystartede prosjektet her, og meld din interesse om utføring.

  Jernbaneskinner gjennom et sommerlandskap
 • Vil løfte frem talentene

  - Vi i Bane NOR ønsker å sikre at jernbanesektoren har de beste hodene, også i fremtiden, sier utbyggingsdirektør Bettina Sandvin. Derfor inviterte hun rådgivningsbransjen til workshop for å finne ut om våre egne anskaffelsesprosesser kan bidra til dette.

  Problemstillingene ble ivrig diskutert på workshopen.
 • Velkommen til seminar om KlimaGrunn

  Ny teknologi kan halvere klimagassutslipp og redusere kostnader ved grunnforsterking. Bli med på seminar mandag 5. juni om veien videre!

  Illustrasjonsfoto av stor, beltegående maskin som brukes til grunnforsterking.
 • Bane NOR Transport inviterer til åpen dag

  Vi inviterer samarbeidspartnere og bransjekollegaer til åpen dag 18. april 2023 på vår helt nye LT18.

  Foto av togtype LT18 som rydder snø.
 • Markedsdag for Østlandsområdet

  Vi har flere kontrakter i Østlandsområdet som skal ut på markedet i løpet av året. I den anledning inviterte prosjektdirektør Bettina Sandvin inviterer til digital markedsdag for prosjektområde Utbygging Øst 30. mars.

  Bilde av fire Bane NOR-ansatte i arbeidstøy
 • Lyser ut kontrakt på storjobb i Hallingdal

  Nye og moderne høyspenningsanlegg på hovedstrekningene er høyt prioritert. Nå står Bergensbanen for tur. Vi lyser vi ut oppdraget med å bygge nytt kontaktledningsanlegg på strekningen Hønefoss – Haugastøl.

  Illustrasjonsfoto av KL-AT anlegg
 • Søker entreprenør til samspillkontrakt

  Vi har kunngjort konkurranse om totalentreprise med samspill for prosjektet Stasjonstiltak Strømmen-Oslo-Ski. Prosjektet omfatter tiltak på 8 stasjoner i Oslo-område og fristen er 30. mars.

  Illustrasjon av nye togsett fra Norske Tog AS
 • Markedsdialog om samspillskontrakt

  Se opptak fra informasjonsmøtet med leverandører 17. februar om prosjektet for ombygging av stasjoner på strekningene Strømmen - Oslo - Ski.