Utbyggingsprosjekter

Bli med på noen av de største utbyggingsprosjekter på fastlands-Norge. Vi jobber med komplekse prosjekter som krever løsninger som ikke har vært prøvd før.

4 ansatte i verneklær går inne i Blixtunellen.

Follobanenprosjektet. Aksel Jermstad, Bane NOR

Hva jobber vi med?

Vi planlegger og gjennomfører investeringsprosjekter som har stor offentlig interesse. Med en samlet prosjektportefølje på ca 260 milliarder som omfatter 120 større og mindre prosjekter, gjør dette oss til en av Norges største, landbaserte byggherrer.

Prosjektene omfatter alle typer jernbaneinfrastruktur. Vi bygger lange strekninger med nytt dobbeltspor, tunneler og stasjoner, så vel som mindre omfattende tiltak, som kryssingsspor, områder for togparkering og lignende.

Hvilken kompetanse trenger vi?

Hos oss finner du et stort og engasjert fagmiljø, og vi er alltid på utkikk etter blant annet dyktige prosjekt-, prosjekterings- og byggeledere, prosjektstyrer og grunnerververe. Vi trenger både deg med høyere utdanning innen planlegging, tekniske fag, bygg/anlegg, prosjektledelse, og/eller prosjekterfaring fra bygg- og anleggsvirksomhet, enten fra entreprenør-, rådgiver- eller byggherrevirksomhet.

For å levere noen av Norges mest komplekse utbyggingsprosjekter samarbeider vi tett med en rekke fagmiljøer i Bane NOR. Les mer om hva de jobber med og hvilken kompetanse de er på jakt etter her.

Relaterte artikler