Eidsvoll verk stasjon

Bilder
Togtider
Fremkommelighet
Parkering
Transport
Fasiliteter

 

Togretninger:

Eidsvoll, Oslo, Kongsberg, Drammen

Nå kan du reservere P-plass på Eidsvoll verk stasjon. Les mer om pilotprosjektet

Gratis Reserver parkerings-App

Om stasjonen:

Eidsvoll verk holdeplass ble tatt i bruk i 1999 da lokaltogene Kongsberg - Eidsvoll begynte å kjøre via Gardermoen. Holdeplassen ligger mellom Gardermoen stasjon og Eidsvoll stasjon på den nye Gardermobanen, ved Råholt. Eidsvollsbygningen ligger ca. 1 km fra holdeplassen.

Kommune: Eidsvoll
Fylke: Viken 
Sagmovegen, 2074 Eidsvoll Verk

Bane: Gardermobanen

Ved buss for tog:
Bussene kjører fra bussholdeplassen Eidsvoll Verk stasjon. Gangavstand til holdeplassen er ca. 70 meter.

Her gis det til vanlig sanntidsinformasjon om togtrafikken. Tjenesten er for øyeblikket ikke tilgjengelig. Vi beklager dette, det jobbes med å rette feilen.
Kunne ikke finne noen avganger for den valgte stasjonen
Fremkommelighet
 • Adkomst til plattform (HC)
 • Parkering for bevegelseshemmede

  5 plasser. (1 på Korttidsparkering og 4 på Dagparkering togreisende)

  Mot avgift

  Parkeringsplassene kontrolleres mandag til fredag kl. 06.00 til kl. 17.00. Utenom dette er det gratis å parkere på alle plasser og det er ikke behov for reservasjon av plass.

   

 • Rullestolramper til plattform
Parkering
 • Parkering

  På Eidsvoll verk stasjon er det parkeringsplassen fordelt mellom område reservert Dagparkering for togreisende og Korttidsparkering for alle andre som har behov for å parkere. Parkeringsplassene kontrolleres mandag til fredag kl. 06.00 til kl. 17.00. Utenom dette er det gratis å parkere på alle plasser og det er ikke behov for reservasjon av plass.

  Antall parkeringsplasser totalt: 290

  Dagparkering togreisende

  Antall parkeringsplasser 267 plasser og 4 HC plasser. Totalt 271 parkeringsplasser reservert Dagparkering togreisende.

  Skal du stå parkert hele dagen bestiller du parkeringsplass på forhånd i appen Bane NOR Parkering Pilot. Det koster 15 kroner per dag og vi reserverer plass til deg klokken 00-24 den dagen.

  Les mer om ny parkeringsløsning og ny P-app

  Du kan bestille parkering for opptil 8 dager i appen og 30 dager frem i tid. Ombestemmer du deg, kan du avbestille parkeringen innen klokken 18 dagen før. Etter det må du betale selv om du ikke bruker plassen.

  Det er et kamera som sjekker bilnummeret ditt når du kjører inn på parkeringen. Hvis du ikke har bestilt og betalt plass i appen, vil kan du få en faktura tilsendt i posten på inntil 480 kr per døgn i tillegg til fakturagebyr på 59 kr. 

  Ved manglende gyldig parkeringsprodukt i område reservert for Dagparkering togreisende vil kunden få fakturert etterskuddsvis for parkeringstiden ved innkjøring og parkering på området uten gyldig elektronisk avtale om bilparkering. Faktura sendes til kjøretøyets registrerte eier. Informasjon om takster/timepris fremkommer av skilt på parkeringsområdet. Kontrollsanksjon kan utstedes ved parkering i strid med vilkårene for parkering. Eventuell klage på mottatt faktura eller ilagt kontrollsanksjon skal rettes til parkeringsselskapet. Informasjon om hvor man skal klage står på kontrollsanksjonen.

   

  Korttidsparkering

  Antall parkeringsplasser: 18 plasser og 1 HC plass. Totalt 19 parkeringsplasser reservert Korttidsparkering.  

  For alle andre som har behov for parkering er det avsatt en egen Korttidsparkering. Området er skiltet «Mot avgift». Betalingen på p-automat eller via appen Easypark. Det koster 10 kr timen i inntil 6 timer. Makspris per døgn er 60 kr. Det er ingen tidsbegrensning på hvor lenge du kan stå parkert. 

  Merk at det alltid er skiltingen på p-plassen som gjelder.

  Klikk på bildet for å se det større

  Klikk på bildet for å se det større

   

 • Parkering for bevegelseshemmede

  5 plasser. (1 på Korttidsparkering og 4 på Dagparkering togreisende)

  Mot avgift

  Parkeringsplassene kontrolleres mandag til fredag kl. 06.00 til kl. 17.00. Utenom dette er det gratis å parkere på alle plasser og det er ikke behov for reservasjon av plass.

   

Transport
 • Buss
 • Taxi
Fasiliteter
 • Billettsalg

  Billettautomat hvor man kan betale med kort og mynter.

 • Leskur
 • Severdighet

  Eidsvollsbygningen der Grunnloven ble til i 1814. Ca en kilometer nordover fra holdeplassen på gangveg. Det er skiltet fra Eidsvoll verk holdeplass.

 • Sykkelstativ

  107 p-plasser uten tak.