Reguleringsplan på høring

Bane NOR legger nå detaljreguleringsplan for ny togparkering i Tønsberg ut til offentlig ettersyn. Alle berørte og interesserte kan komme med sine innspill og kommentarer til planen, og det skal gjennomføres et åpent informasjonsmøte 24. juni.

  • Prosjektnyheter
  • Vestfoldbanen
  • Vestfold og Telemark
  • Utbyggingsprosjekt
  • Togparkering Tønsberg

Publisert: 15. juni 2021 klokken 11:21

Oppdatert: 23. juni 2021 klokken 20:33

Illustrasjonsbilde kart

Illustrasjon som viser hele planområdet

Togtilbudet på Vestfoldbanen skal styrkes vesentlig, og i 2025 skal det etter planen være sammenhengende dobbeltspor mellom Oslo og Tønsberg. Dette gjør det mulig å kjøre flere tog på strekningen.

For å kunne få full effekt av det nye dobbeltsporet er det nødvendig å etablere en togparkering i Tønsberg kommune. Den nye togparkeringen skal bygges ved Skotte, nord for Barkåker tettsted. Anlegget vil bli lagt på østsiden av det nye dobbeltsporet som bygges i området.

Det er utarbeidet en omfattende reguleringsplan, og du finner alle dokumentene nederst på denne siden. I planbeskrivelsen finner du en oversikt over hele prosjektet, mens de forskjellige fagrapportene går i detalj på enkelte temaer.

Høring og infomøte

Bane NOR skal gjennomføre et digitalt informasjonsmøte om planforslaget. Alle interesserte er velkomne til å delta. Det blir lagt ut lenke til møtet, som gjennomføres med møteverktøyet Teams, på denne siden.

Tid: 24. juni klokken 18

Lenke: Klikk her for å bli med i møtet(├ąpnes i ny fane)

Dersom du har spørsmål du gjerne vil ha besvart kan du gjerne sende dem inn på forhånd. Send til Gisle Rebnord Totland på e-post totgis@banenor.no.

Innspill

Dersom du har innspill til planforslaget, så må de være sendt innen 09.08.2021. Dersom du er usikker på hvordan man skriver en høringsmerknad, så finner du mer informasjon HER (det er ikke mulig å sende inn innspill lenger)

Merknader kan sendes via kommunens nettside(├ąpnes i ny fane), og ved å bruke «Send uttalelse»-knappen under planinformasjon på kommunens nettside som beskrevet ovenfor. Alternativt kan merknadene sendes til postmottak@tonsberg.kommune.no. Husk å merke uttalelse med «Togparkering Tønsberg - planID 3803 20200188».

Send gjerne kopi til postmottak@banenor.no merket med «sak: 202006819».

Spørsmål?

Ta gjerne kontakt med Gisle Rebnord Totland på telefon 90620518 eller e-post totgis@banenor.no.

Det vil være mulig å avtale møte med oss, fysisk eller digitalt.


Publisert: 15. juni 2021 klokken 11:21

Oppdatert: 23. juni 2021 klokken 20:33