Velkommen til åpen dag!

Søndag 24. oktober inviterer vi til åpen dag på Viulsrød fra 11-15.

Publisert: 4. oktober 2021 klokken 13:38

Oppdatert: 10. desember 2021 klokken 13:25

Hvis du planlegger å ta turen, må du veldig gjerne bruke påmeldingslinken under, så vi har nok å servere.   
Husk godt fottøy, dette er et anleggsområde. 

Klikk her for "påmelding"!(åpnes i ny fane)

Hva skjer?

I løpet av den åpne dagen kan du få en kikk ned i byggegropen hvor vi for øyeblikket er i gang med å drive Skottåstunnelen fra sør. Det blir mulig å se hvor langt vi har kommet med byggingen av bro over Rv 19 og stasjonsområdet. Du kommer også tett på byggingen av betongtunnelen på Viulsrød.

På hovedriggområdet blir det blant annet mulig for barn å prøvesitte i gravemaskin. Vi griller pølser og serverer kaffe! Sørg for å  melde deg på(åpnes i ny fane) så vi vet hvor mange vi skal grille. 

Har du spørsmål om hva vi gjør, og hva planene er videre, vil det være representanter fra både Bane NOR og entreprenør til stede for å svare.

Velkommen!

Parkering

Vi oppfordrer alle som har mulighet til å enten sykle eller komme til fots. Det er begrenset med parkeringsplasser.  

Veibeskrivelse

Her er lenker til til riggområdet på 1881s kart(åpnes i ny fane) eller Google maps hvis du vil finne veibeskrivelse på egen hånd. (Google-kartet stemmer har dessverre ikke helt korrekt informasjon om Knutstadveien ved den nye rundkjøringen.)

Til fots/sykkel:
Hvis du bor i gangavstand håper vi du kan ta turen til fots. Da blir det lettere å få nok parkeringsplasser til de som bor lenger unna. Du som bor i gangavstand er naturlig nok godt kjent i området, og vet at veien inn til  riggområdet(åpnes i ny fane) går opp fra den nye rundkjøringen på Rv19 (vest for Jotron-bygget).

Med bil:
Fra Horten: Følg Rv 19 retning E18 forbi avkjøringen til Skoppum. I den midlertidige rundkjøringen ved Tokerødveien fortsetter du mot E18 og tar første avkjøring i den neste rundkjøringen (rundkjøringen til venstre i bildet øverst på siden). Følg skiltingen mot riggområdet(åpnes i ny fane).

Fra E18: Ta av mot Horten i Undrumsdalskrysset (avkjøring 34). Følg Rv19. Ta andre avkjøring (mot nord) i første rundkjøring ved stasjonsområdet. Følg skiltingen mot riggområdet(åpnes i ny fane)

Med kollektivtransport:
Ta tog R11 til Skoppum stasjon. Følg Tokerødveien til fots ned til Rv19 (ca. 2 km). Følg gangstien retning E18 forbi anleggsområdet og følg skiltingen mot riggområdet(åpnes i ny fane) ved Knudstadveien.


Publisert: 4. oktober 2021 klokken 13:38

Oppdatert: 10. desember 2021 klokken 13:25