Veien videre mot Stange sentrum syd

Over hundre interesserte naboer fant veien til presentasjonen av dobbeltsporutbyggingen videre fra Tangen og opp mot Stange sentrum syd da Bane NOR og entreprenøren Hæhre fortalte om planene og fremdriften videre i utbyggingen.

  • Prosjektnyheter
  • Dobbeltspor gjennom Stange kommune

Publisert: 23. november 2023 klokken 13:45

Person viser lysark

Per Risberget er en av Bane NORs byggeledere på strekningen Furnesbakken-Stange sentrum syd. Her viser han en modelltegning av nye Tangen stasjon. Foto: Bane NOR

Onsdag 22. november orienterte Bane NOR og totalentreprenøren Hæhre Entreprenør om dobbeltsporutbyggingen i entreprisen KSÅ-3, som går fra Furnesbakken og til Stange sentrum syd.

Jon Brede Dukan, fungerende prosjektsjef i Bane NOR, ønsket velkommen og orienterte kort om status for hele utbyggingsprosjektet Kleverud-Sørli-Åkersvika.

Prosjektleder for denne kontrakten, Marit Gunn Lembach-Beylegaard, redegjorde overordnet for hva som skal skje på den nesten 12 kilometer lange traséen. Det var flere byggeledere og nabokontakt til stede, og det ble også vist modelltegninger og modellfremvisning av hva som skal bygges på strekningen. 

Fra Hæhre Entreprenør deltok Hæhres prosjektleder i denne kontrakten, Frode Grønberg og deres nabokontakt Sverre Henrik Ståland Riis. De presenterte den nærmeste tidens arbeid og fremdrift.

Etter møtet ble det anledning til å slå av en prat med de ulike medarbeiderne som deltok fra Bane NOR og Hæhre.

Presentasjonen

Her finner du presentasjonen fra informasjonsmøtet om utbyggingen videre fra Tangen mot Stange sentrum syd.


Publisert: 23. november 2023 klokken 13:45