Tilbyr møterom, mat og mobillading

På Oslo S kan du leie deg et møterom. På Nationaltheatret får du sunn og næringsrik automatmat. Mobilen snart tom før strøm? Vi fikser det også!

  • Oslo
  • Nyheter og aktuelt

Publisert: 17. desember 2021 klokken 12:54

Oppdatert: 5. mars 2023 klokken 15:17

Avlukke til møterom

Klar for digitalt møte? Lei ditt eget avlukke på Oslo S. Foto: Wogow

Er du på farten og i beit for et rom til ditt digitale møte? Da har du flaks hvis du skal reise med tog eller av andre grunner befinner deg nær Oslo S. På Flytogterminalen står det et par bokser med skjerm, stol og arbeidsbord. Last ned en app, lås opp døren, tre inn og så er du snart klar for ditt møte. Enten det er på Teams, Zoom eller andre nymotens elektroniske plattformer.

Boksen tilbyr også komplementær luft, som kan være greit å ha, skulle møte trekke i langdrag. Det pumpes inn i dugelige mengder, mens du holder et virtuelt publikum i åndeløs spenning med ditt fengslende foredrag, eller presenterer en verdensnyhet for begeistrede og kjøpeklare investorer.

Les mer om tilbudet og last ned appen her!(åpnes i ny fane) 

Sunn mat på farten

Kommer du reisende fra Nationaltheatret stasjon kan du ha plukket med deg en aldri så liten lunsjgodbit, fra vårt automatiserte kjøkken der. Her tilbys både kylling, laks og caesarsalat, samt vegetarmeny og veganske munnfuller. De smakelige rettene finner du på pent opplyste, rene og nedkjølte hyller i automaten.

Maten lages av ferske og næringsrike råvarer på morgenen. Skulle det bli noe til overs etter dagens dont, leveres dette til veldedige organisasjoner, skriver leverandøren på sine nettsider(åpnes i ny fane).

Etter møte og mat ligger Norge og resten av verden for dine føtter. Fra Oslo S går det tog til mange steder. Men skulle du oppdage at det lyser faretruende fra mobilens skjerm – et enkelt prosenttall som indikerer snarlig mangel på batterikraft – må du ei fortvile.

Ladet og klar for tur

På Oslo S står det flust av reiseladere som kan leies og betales for gjennom en app. Prisen er femti øre per minutt, med en daglig makspris på 99 kroner. Når telefonen har gjenvunnet sin fordums kraft, kan du plassere reiseladeren i en ladestasjon som du finner i mange kiosker, cafeer eller på flere togstasjoner i Oslo. I appen finner du kart over alle disse stedene.

Her kan du lese mer om tilbudet og laste ned appen!(åpnes i ny fane)

Etter å ha fått dekket de mest basale menneskelige behov for sosial interaksjon og næring, er du klar til å reise på best tenkelige måte: med jernbanen!

Og her lar vi de kjente tunnelbeboerne Knutsen og Ludvigsen få det siste ordet. For, som de i sin tid sang, begeistret fra en togkupé: «Til byen er det mange mil. Mange reiser dit i bil, men vi vil komme frem med stil – når vi skal til by`n og kjøpe fisk!»


Publisert: 17. desember 2021 klokken 12:54

Oppdatert: 5. mars 2023 klokken 15:17