Støyende arbeid ved Hokksund stasjon

Bane NOR har ansvaret for vedlikehold og modernisering av jernbanen i Norge. Ved Hokksund stasjon skal vi som tidligere varslet oppgradere plattformene ved stasjonen.

  • Sørlandsbanen
  • Buskerud
  • Nabovarsel
  • Vedlikeholdsarbeid

Publisert: 21. juni 2024 klokken 13:19

Du mottar tilleggsinformasjon fordi du bor i et område som blir særlig berørt, og derfor er blant naboene det kan være aktuelt å tilby alternativ overnatting i perioder med særlig støyende aktivitet. For ordens skyld gjør vi ellers oppmerksom på at alternativ overnatting må være avtalt og godkjent av Bane NOR på forhånd. I motsatt fall vil eventuelle utgifter til hotellopphold ikke bli dekket.

Alternativ overnatting

I periodene 29. juni – 5. juli og 30. juli – 4. august vil vi gi tilbud om hotellopphold til naboer som av medisinske, eller andre særlige grunner, har behov for alternativ overnatting. Benytt søknadsskjema på linken under, og angi kode: HOKKSUND24.

Skjema for alternativ overnatting | Bane NOR

Vi beklager ulempene som følge av anleggsarbeidene som skal gjennomføres, men gleder oss samtidig til å kunne ønske velkommen til en stasjon som er bedre tilrettelagt for alle som ønsker å reise miljøvennlig med tog til og fra Hokksund.

Behov for mer informasjon?

Dersom du ønsker eller har behov for mer informasjon om arbeidet som skal utføres, kan du benytte Kontaktskjema | Bane NOR Vennligst oppgi referanse SB-202406-008


Publisert: 21. juni 2024 klokken 13:19