Digitalisering og teknologi

Smart bruk av teknologi er helt sentralt for at Bane NOR skal lykkes og at jernbanen skal bli mer fremtidsrettet. Vi står nå midt i en av Norges største digitaliseringsreiser, og i tråd med dette bygger vi opp IT-satsingen internt.

Hva jobber vi med?

Hos oss vil du bryne deg på en helt unik bredde av utfordringer og teknologier som få andre selskaper kan tilby. Vi leverer skreddersøm, hyllevare, prosjektbasert og smidig. Vi utvikler, forvalter og drifter krevende og komplette IT-tjenester til hele verdikjeden i Bane NOR.

Vi samler og nyttiggjør oss av enorme mengder sensordata, og passer på både sikkerhet og fremkommelighet for hundretusenvis av mennesker og mer enn 100 000 tonn med gods – hver dag. 

Hvilken kompetanse trenger vi?

Vårt IT-miljø vokser! I dag er vi rundt 350 kolleger som har det samlede ansvaret for alle IT-tjenester i Bane NOR. Vi kan love deg en jobb hvor du får muligheten til å vokse og ta ansvar tidlig i et sterkt fagmiljø. Vi skal gjøre vårt beste for å sikre at du lykkes hos oss. 

Har du utdanning eller erfaring med IT-sikkerhet, utvikling, applikasjonsforvaltning, data science, test, IT-arkitektur, IT-prosjektledelse, DevSecOps, eller smidig – da kan du være vår nye kollega!