Full uttelling i togpausen

Nå er det dobbeltspor helt fra Oslo S til syd for Kleverud, og i utbyggingsprosjektet videre gjennom Stange fikk vi gjennomført alt det planlagte arbeidet i togpausen.  

Publisert: 17. oktober 2023 klokken 11:51

Oversikt over ny trase på Kleverud

Bane NOR og Veidekke var på plass for å vinke med flagg til det første toget på vei nordover i ny trasé i dagslys mandag 16. oktober. Foto: Bane NOR

Alle våre arbeider er utført som planlagt, og vi har i tillegg fått utført noen tilleggsarbeider.

-  Det er til tider krevende for naboene å forholde seg til arbeidene med dobbeltsporutbyggingen, så vi vil takke alle for tålmodigheten, sier Rønnaug-Ingeborg Resset, prosjektsjef Kleverud-Sørli-Åkersvika i Bane NOR.

Bilde av prosjektsjef

Prosjektsjef Rønnaug-Ingeborg Resset er glad for at arbeidet er gjennomført uten uhell og godt innenfor tidsfristen, og hun takker naboene for tålmodigheten. Foto: Bane NOR

Nå er dobbeltsporet mellom Venjar og Langset tatt i bruk og nok et delmål for å få kortere reisetid og flere avganger mellom Oslo og Hamar er oppnådd.

- Vi har fullt fokus på veien videre opp mot Åkersvika, og tildeling av neste store totalentreprise (KSÅ-3 Furnesbakken-Stange stasjon) er rett rundt hjørnet, opplyser prosjektsjefen.


Publisert: 17. oktober 2023 klokken 11:51