Kunde- og trafikkinformasjon

De reisende skal få riktig, lik, rask og nyttig informasjon som gjør det mulig å ta gode valg for reisen.

Om tjenesten

De reisende ønsker informasjon slik at de kan ta gode valg for reisen sin. Informasjonen gis i Bane NOR sine egne informasjonskanaler på stasjonen samt noen digitale kanaler. God informasjon gir forutsigbarhet for alle både når alt er i rute, men også når det oppstår avvik fra normal drift. I Bane NOR jobber vi hver dag for å informere raskt og presist om trafikken, slik at vi svarer til forventningen de reisende har til oss. 

Togselskap min side

Jobber du i et togselskap som har avtale med Bane NOR? Logg inn og finn nyttig informasjon. 

Deltjenester

Her finner du det du trenger å vite om våre deltjenester, dvs. hva vi informerer om, hvor vi gir informasjon og hvordan vi gir råd til de reisende dersom det er endringer i togavviklingen, ruteplanen eller driften vår. Vi har to målgrupper for deltjenestene våre, på den ene siden er det de som reiser med tog og på den andre siden er det eksterne aktører som togselskaper og Entur.

Deltjenester til de togreisende

Togselskapene og Entur tilbyr også informasjon om togtrafikken til de reisende gjennom sine egne apper og web-løsninger.

Deltjenester til togselskaper, Entur og andre eksterne aktører

Network Statement

Network Statement er nettveiledningen til Bane NOR. Den sørger for at alle operatører på jernbanenettet får samme informasjon om infrastrukturen i Norge. 

Kontaktinformasjon

Portrettbilde av Victor Hansen

Victor Hansen

Tjenesteansvarlig for Kunde- og trafikkinformasjon

Relatert innhold

Reiseappen NÅ

I reiseappen NÅ ser du alle togavganger og -ankomster i Norge. Med NÅ har du stasjonsskjermen på mobilen din.

Arbeid på jernbanen

Lurer du på hva vi gjør og om arbeidet vårt påvirker togreisen din? Her får du en oversikt over pågående og planlagt arbeid på jernbanen.

Trafikkmeldinger

Her finner du en oversikt over avvik, endringer og forsinkelser på jernbanen.

Siste nytt

Vekst i godstrafikken i 2022

Godstrafikken på jernbanen øker. I 2022 gikk varetransporten på Nordlandsbanen opp åtte prosent. På Dovrebanen og Østfoldbanen var veksten syv og fem prosent.

;