Sprek arbeidsplass

Er det mulig å kombinere jobb og idrett? Ja, sier våre faglærere Thomas og Roy.

Norsk jernbaneskole er en mangfoldig arbeidsplass hvor ansatte med forskjellig bakgrunn, kunnskap og interesser jobber hver dag for å levere kompetanse på skinner.

Det er ikke alltid lett å finne en balanse mellom livet på jobb og livet ved siden av jobben, men det er slett ikke umulig. Våre dyktige faglærere Thomas Asgautsen og Roy Kjærnet er to gode eksempler på at man kan prestere godt både på jobb og i privatlivet, så lenge man følger sin drøm og lidenskap.

Lidenskap for idrett og mental styrke er fellesnevnerne for Thomas og Roy, og dette har hjulpet dem å oppnå store prestasjoner.  Thomas vant Oslo Maraton den 21. september og Roy kom på tredje plass i Sykkelbirken den 31. august.

På spørsmålet om hvordan de kombinerer lidenskap for tog med lidenskap for idrett har våre sporty faglærere svart:

Thomas - Det er mye lettere å kombinere trening med en jobb på skolen kontra en jobb i drift, da arbeidsdagen er mye mer forutsigbar her på skolen. Når man er lærer så får man gått noen ekstra skritt i løpet av en dag, i stedet for å sitte på en kontorstol hele dagen.

Roy - Det går alltid et tog! Uansett! Det er det samme med sporten og lidenskapen for sporten. Idretten er alltid gøy, og å holde seg i form og komme seg ut og få brukt kroppen til noe fysisk er viktig. Det er mange som blir inspirert når de ser at det å holde seg i god form hjelper dem i hverdagen med humør og overskudd. Aldri gi opp uansett hvor mørkt det ser ut i tunnelen!

Vi gratulerer to rå idrettsmenn som virkelig evner å kombinere jobb og idrett, og absolutt drar opp «sprek»-statistikken blant oss på skolen!