Nattarbeid Bratsbergbanen 12. - 26. september

Bane NOR har ansvaret for vedlikehold og modernisering av jernbanen i Norge. I perioden 12. – 26. september vil det foregå innrulling av gamle rør og kabler på strekningen mellom Porsgrunn og Nordagutu.

  • Bratsbergbanen
  • Vestfold og Telemark
  • Nabovarsel
  • Vedlikeholdsarbeid

Arbeidet blir utført av Aarsleff Rail AS på oppdrag fra Bane NOR, og vil foregå i tidsrommet mellom 21.00 og 07.00 de aktuelle nettene. Det vil blant annet bli benyttet dieseldrevne, skinnegående spesialmaskiner samt diverse håndholdt utstyr.

Det generelle støynivået vil være relativt moderat, men aktiviteten vil innebære kortvarige perioder med kraftigere støy knyttet til bruk av vinkelsliper for kapping av gamle rør og kabler. Arbeidet er delt i to delstrekninger. Første delstrekning er Skien-Porsgrunn. Her vil arbeidet foregå i perioden 12. – 19. september. På delstrekningen Nordagutu-Skien, vil arbeidet foregå i perioden 19. – 26. september.

Behov for mer informasjon?

Dersom du ønsker mer informasjon eller har øvrige spørsmål om arbeidene, ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 477 70 098 eller på epost til kundesenter@banenor.no .

Kundesenterets åpningstider er:
08:00-19:00 (mandag-fredag)
09.00-15.00 (Lørdag/søndag/helligdag)