Sophia Nguyen - Prosjektleder

- Det er utrolig mye kunnskap å hente i Bane NOR og du har mulighet til å lære noe nytt hver dag.

Sophia Nguyen, prosjektleder. Foto: Bane NOR

Hva jobber du med?

Jeg jobber som prosjektleder i konsernsjefens stab. Her bidrar jeg i flere svært ulike prosjekter hvor jeg stadig lærer noe nytt og utvikler meg faglig og personlig. Jeg har vært med på store omorganiseringsprosjekter, undersøkelser av hendelser som har skjedd på jernbanen og ulike prosjekter knyttet til organisasjonsutvikling.

Hva finner du i Bane NOR som du ikke finner andre steder?

Bane NOR er min første arbeidsplass etter studiet. Fra første stund har jeg fått lov til å være med på utrolig mange spennende prosjekter og oppgaver. Traineeprogrammet er helt unikt. Det er delt inn i moduler og slik at jeg har fått prøvd meg på mange forskjellige fagfelt i ulike deler av organisasjonen. Læringskurven er bratt og givende. Samfunnsoppdraget til Bane NOR motiverer meg til å engasjere meg og yte mitt beste slik at kundene får en god opplevelse når de reiser med tog. Etter å ha jobbet her noen år har jeg fått en helt annen respekt for jernbanen og det arbeidet og den ekspertisen som ligger bak for å få togene til å gå!

Når har du det morsomst på jobb?

Jeg stortrives sammen med de dyktige og kompetente medarbeidere i organisasjonen, og synes det er ekstra gøy i mine prosjekter når vi realiserer mål som et sammensveiset team. Det er utrolig mye kunnskap å hente i Bane NOR og du har mulighet til å lære noe nytt hver dag.

Sophia Nguyen

Stilling: Prosjektleder hos konsernsjef
Født: 1992
Utdanning: Sivilingeniør, Industriell økonomi og teknologiledelse, UiA