Elkraft og Elsikkerhet

 

FSE R2 + FørstehjelpKr. 2.100,-

Sted Dato
Teams 29.03.2021

Målgruppe

De som skal oppdatere følgende grunnkompetanse

  • 2432 - 2. person ved frakobling
  • 2433 - LFS snørydding
  • 2434 - LFS isstøter
  • 2435 - LFS forbikoblingsledning
  • 2436 - LFS løfteredskap
  • 2437 - LFS bryterebetjening
  • Kort beskrivelse av kurset

    Dette er et repetisjonskurs om Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg. Kurset kjøres via fjernundervisning i Microsoft Teams, og avsluttende prøve holdes via its learning. For å kunne delta på dette kurset er det derfor viktig at du har et Teams konto. Om du ikke at et Teams konto ber vi deg registrerende din epostadresse på følgende nettside. https://products.office.com/nb-no/microsoft-teams/free?rtc=1&market=no

    Etter at du melder deg på får du en møteinnkalling på din registrerte epost-adresse. I denne møteinnkallingen følger det med en link til et Teams møte. Du aksepterer møteinnkallingen og deltar på møte til oppsatt tid. Under kurset ber vi deg ha på webkamera, og mikrofon. Har du ikke en fungerende webkamera/mikrofon, får du desverre ikke deltat på kurset. Alle deltakere må sitte på egne enheter. Instruktøren kommer til å ta en id-sjekk via webkamera og deretter dele sin skjerm for å holde presentasjonen.

    Ved endt kurs vil det bli holdt en prøve på its learning. Vi skal sørge for at du har en brukerkonto på itslearning tilknyttet din registrerte epostadresse. Om du allerede husker ditt brukernavn og passord så er det fint, ellers kan du benytte denne linken til å få tilsendt disse opplysningene. Det er mulig at du ikke har konto, og at vi oppretter det for deg noen dager i forkant av kurset. Da får du epost om dette fra oss. Etter innsendt prøve vil du få opp resultatet. Her trenger du 23 riktige av 30 spørsmål.

    Kravstiller

    Bane NOR Infrastrukturdirektør

    Betingelser ved ikke bestått

    Ved ikke bestått eksamen, skal kursdeltaker gjennomføre nytt kurs og eksamen