Høringsrunden i gang i Larvik

Oppfordringen er klar: send oss informasjon, synspunkter, meninger og vurderinger om nytt dobbeltspor gjennom Larvik kommune. Her kan du lese om hvordan.

Denne artikkelen er eldre enn ett år.

Onsdag 17. januar ble kommunedelplanen lagt ut på høring. Frem til 15. mars 2019 kan du sende oss din uttalelse.

Nederst på siden finner du lenker til artikler om hvilke løsninger Bane NOR anbefalte gjennom Larvik kommune (alternativene Stålaker øst og Indre havn høy), og en nettside med alle fagrapportene og dokumentene som utgjør kommunedelplanene for dobbeltspor i Sandefjord og Larvik.

– Vi håper så mange som mulig sender oss skriftlige merknader, innspill, meninger og vurderinger. Det er viktig at folk engasjerer seg, uansett hvilken løsning de ønsker. Hvis du har informasjon som du mener er viktig for prosjektet, håper vi å høre fra deg, sier prosjektsjef Hanne Sophie Solhaug i Bane NOR.

Høringsuttalelsen merkes med «Kommunedelplan Larvik saksnr. 201811236» og sendes Bane NOR på e-post: postmottak@banenor.no

Du kan også sende merknaden per post til Bane NOR, postboks 4350, NO-2308 Hamar.

Informasjon om høringsperioden kan også finnes på nettsidene til Larvik kommune.

Bane NOR og Larvik kommune vil være tilgjengelig for spørsmål ved åpne kontordager i løpet av vinteren 2019. Endelig tid og sted vil bli annonsert i lokalavisen og på prosjektets nettside og Facebook-side:

www.banenor.no/tonsberg-larvik

https://www.facebook.com/banenorintercity