Møtte 100 beboere på Barkåker

Hvordan blir det med et nytt anlegg for togparkering på Barkåker? Hvor kan det bli liggende? Spørsmålene var mange og gode under Bane NORs informasjonsmøte torsdag 24. januar.

Denne artikkelen er eldre enn ett år.

– Vi er glade for at mange kom, og ønsker å takke folk på Barkåker for engasjementet, sier prosjektleder Julie Backe-Bogstad i Bane NOR. Foto: Simen Slette Sunde, Bane NOR

(Nedenfor kan du laste ned presentasjonen fra møtet)

Kveldens tema på Barkåker samfunnshus var togparkering. Under presentasjonen ble det forklart hvorfor det skal bygges et slikt anlegg, hvordan dette kan oppleves for naboene, informasjon om de to alternativene Barkåker nord og Barkåker sør og kort om de neste fasene i planleggingen. Dessverre hadde Bane NOR ikke med seg noe lydanlegg, så det var vanskelig for alle å oppfatte alt som ble sagt under presentasjonen.

Etter foredraget ble det åpnet for kommentarer fra publikum, som hadde mange gode innspill og spørsmål.

– Vi er glade for at mange kom, og ønsker å takke folk på Barkåker for engasjementet. Vi trenger innspill under høringsperioden og vil lære mest mulig fra folk om deres nærområde, sier prosjektleder Julie Backe-Bogstad i Bane NOR.

Et forslag til planprogram for togparkering i Tønsberg er nå lagt ut på høring. Her kan du lese planen og sende inn høringsuttalelse.