Topp oppmøte på Skoppum

Da møtet skulle starte i klubbhuset til Skoppum IL onsdag 26. februar, var alle seter tatt. Naboer og interesserte som ville høre mer om hva som skjedde med utbyggingen i sitt område, stimlet til lokalet.

Denne artikkelen er eldre enn ett år.

Robert Langeland (Sapi Nor) fortalte de fremmøtte i Skoppum om hva som skjer videre i utbyggingen av nytt dobbeltspor Nykirke-Barkåker fremover. (Foto: Tormod Ugelstad, Bane NOR)

I januar var det offisiell anleggsstart med samferdselsministeren til stede, og nå de siste ukene har arbeidet virkelig skutt fart – ikke minst i Skoppumområdet, hvor det bygges hovedriggområde på Viulsrød med tilhørende sprengning og tungtrafikk. På informasjonsmøtet var det da også mange som var opptatt av nettopp disse temaene.

Etter en gjennomgang av hva som skulle gjøres på strekningen, med hovedvekt på nærområdet til de fremmøtte, var det rikelig med tid til spørsmål og svar både i plenum og enkeltvis.

Denne gangen var det entreprenøren, Sapi Nor, som sto for det meste av informasjonen ut på møtet. De ble godt supplert av underentreprenør Martinsen & Duvholt og Bane NORs representanter.

Ikke et sete var tomt da Stein Ole Innset (Bane NOR) ønsket velkommen til informasjonsmøtet. (Foto: Tormod Ugelstad, Bane NOR)

Neste uke, onsdag 11. mars, er det klart for et nytt informasjonsmøte. Det blir på Nykirke bygdehus klokken 18-20. Vel møtt! 

Sapi Nor eller "Sa.Pi. NOR Salini Impregilo - Pizzarotti ANS" er navnet på arbeidsfelleskapet som består av de to italienske selskapene Salini Impregilo og Impresa Pizzarotti.

Last ned presentasjon fra møtet (PDF)