Nyhetsbrev fra Nykirke-Barkåker

Nå har vi sendt ut en ny utgave av Bane NORs nyhetsbrev om Nykirke-Barkåker prosjektet. Har du ikke fått det i postkassa, eller bor du ikke innenfor distribusjonområdet, så kan du lese det her.

Denne artikkelen er eldre enn ett år.

I denne utgaven av nyhetsbrevet presenterer vi vår nye entreprenør, Arbeidsfellesskapet Salini Impregilo og Impresa Pizzarotti. Bane NOR signerte totalenreprisen for underbygningsarbeidene til nytt dobbeltspor Nykirke-Barkåker med det italienske arbeidsfelleskapet, tirsdag 8. oktober. Underbygningsarbeidene omfatter alle grunnarbeider inkludert bruer, tunneler og ny stasjon på Skoppum. 

Fra og med uke 43 gjennomfører Bane NOR og arbeidsfellesskapet befaringer for å forberede oppstart av arbeidene. Det innebærer at vi kommer til å dukke opp på eiendommer som blir berørt av utbyggingen de neste ukene. Alle som deltar på befaringene, vil være kledd i arbeidstøy med logo.

Vi planlegger å invitere til et åpent informasjonsmøte på Bakkenteigen i desember. Følg med på våre nettsider og vår Facebook-side www.facebook.com/banenornykirkebarkaker for mer informasjon.  

Ønsker å motta nyhetsbrevet på e-post? Send en e-post til unb@banenor.no, så får du de neste utgavene tilsendt.