Nattarbeid i Konnerudgata

Natt til torsdag 20. august blir det støyende arbeid i Konnerudgata i området mot 3. Strøm terrasse. Arbeidene starter onsdag kveld kl 21 og varer til kl 6 torsdag morgen.

Natt til torsdag 20. august blir det nattarbeid her i krysset Konnerudgata og 3. Strøm terrasse

Grunnen til at arbeidet skal gjennomføres om natten er at Konnerudgata må delvis stenges. Det betyr at det blir redusert framkommelighet i perioden mellom kl 21.00 og 6.00.

Motorsag og gravemaskiner

Flere store trær skal felles, og det skal settes noen nye kummer litt ut i Konnerudgata. Trafikkøya i området skal fjernes og det blir asfaltering. Først og fremst blir det støy fra motorsag og gravemaskiner. Vi beklager ulempene dette vil føre med seg for dere som bor i området.

Tar ned lavspent

Som forberedelse til disse arbeidene tar vi ned en lavspentledning over Konnerudgata natt til onsdag 19. august. Her blir det bruk av en lift, men ikke arbeider som klassifiseres som støyende.

Alternativ overnatting

Dersom du har mottatt SMS-varsel om dette nattarbeidet har du krav på alternativ overnatting mellom onsdag og torsdag. Det kan du få ved å kontakte oss på e-post udk@banenor.no eller telefon 913 26 266 fra mandag til fredag kl 9 - 15.
Frist for å bestille overnatting er tirsdag 18. august kl 12.