Mer nattarbeid i Konnerudgata

I de kommende to ukene blir det igjen nattarbeider i Konnerudgata i området mot 3. Strøm terrasse. Arbeidene starter om kvelden kl 21 og varer til kl 6.

Det blir mer nattarbeid i området rundt Konnerudgata, Lassebakken og 3. Strøm terrasse i perioden mellom 24. august og 3. september.

Grunnen til at arbeidet skal gjennomføres om natten er at Konnerudgata må delvis stenges. Det betyr at det blir redusert framkommelighet i perioden mellom kl 21.00 og 6.00.

Seks netter med graving og asfaltering

Arbeidet vil foregå tre netter i hver av de to kommende ukene. Det vil si natt til tirsdag 25., onsdag 26. og torsdag 27. august – og natt til tirsdag 1., onsdag 2. og torsdag 3. september.

Det skal fjernes trafikkøyer og graves inn i skråningen mot Lassebakken barnehage for å utvide Konnerudgata. I tillegg skal det legges ned flere rør under Konnerudgata. Det blir arbeid med gravemaskiner, kjøring av lastebiler, valser og asfaltering.

Alternativ overnatting

Dersom du har mottatt SMS-varsel om dette nattarbeidet har du krav på alternativ overnatting i forbindelse med nattarbeidet. Det kan du få ved å kontakte oss på e-post udk@banenor.no. Hvis du har spørsmål om arbeidene kan du ringe nabotelefonen vår: 913 26 266 fra mandag til fredag kl 9 - 15. 

Frist for å bestille overnatting fra oppstart av nattarbeidene er fredag 21. august kl 12.

Ved akutte hendelser som ikke kan vente til neste arbeidsdag, kan prosjektets beredskapstelefon benyttes: 916 56 253.