Togfri helg og nattarbeid i Drammen

Fra lørdag 22. oktober til mandag 24. oktober er det stans i togtrafikken gjennom Drammen. Da skal vi gjøre arbeider som ikke kan gjøres mens det går tog i sporene.

Det gjelder blant annet arbeidet med den nye undergangen fra Strømsø til Jernbanekaia. Her skal vi spunte rett ved jernbanen. Av sikkerhetshensyn kan det ikke være togtrafikk når vi gjør dette arbeidet. 

Ryddinngangenundergangen bygger vi for Drammen kommune. Den vil gå fra Dr. Hansteinsgate, under sporområdet og ut til Jernbanekaia. Spuntingen vil foregå i tidsrommet 07-21 lørdag og søndag. Det kan også bli aktuelt med spunting mandag og tirsdag kl. 07-19.

Boring i sporområdet

Mens det er stans i togtrafikken mellom Asker-Sande/Gulskogen denne helgen, skal vi også jobbe om natten. Da skal vi bore fundamenter for kontaktledningsmaster i sporområdet ved Drammen stasjon. Naboer som berøres av støy over støygrensen på natt har fått tilbud om alternativ overnatting i egen melding. 

Prøvegraving ved stasjon

Lørdag skal vi gjennomføre en prøvegraving ved utgangen til plattform fra stasjon. Dette vil foregå i tidsrommet 07-19. 

Ny togfri periode i november

Helgen 12.-14 november blir det en ny arbeidshelg i Drammen uten togtrafikk. Mer informasjon om hva som skal gjøres denne helgen kommer. 

Konsekvenser for de reisende

For oppdatert informasjon om din reise, avgangstider og hvordan du skal komme deg frem: se nettsidene eller reiseplanleggerne til Entur, Vy, Go-Ahead og Flytoget. For sanntidsinformasjon om din avgang, se også Bane NORs app NÅ.

Kontakt oss

Har du spørsmål om arbeidet kan du sende e-post til udk@banenor.no eller kontakte oss på telefon 913 26 266. Linjen er betjent hverdager kl 9-15.  Ved akutte hendelser som ikke kan vente til neste arbeidsdag, kan vi nås på vår beredskapstelefon: 916 56 253.