Arbeidshelg og buss for tog 12.-14. november

Fra natt til lørdag blir det stans i togtrafikken gjennom Drammen til mandag morgen. I denne perioden skal vi utføre arbeid som ikke kan gjøres når det er togtrafikk.

Det er hovedsakelig i området rundt Drammen stasjon vi skal jobbe mens det er stans i trafikken mellom Asker-Sande/Gulskogen denne helgen. Det blir også pakking av spor på Brakerøya og skinnebytte på Bragernesløpet bru.

Pigging og spunting

Ved bybrua skal vi pigge fundament som står igjen fra den gamle bybrua ved sporområdet. I dette området skal vi også forgrave og spunte for personundergang. I tillegg skal det utføres sliping av sporveksel her. Pigging og spunting skal etter planen foregår i tidsrommet 07-21 lørdag 12. november. Hvis vi ikke får gjort alt arbeidet vi trenger på lørdagen, kan det også bli pigging søndag 13. november frem til kl. 17.00.

Skinnebytte

Mellom Brakerøya stasjon og Holmen skal vi bytte skinnner i begge hovedspor. Dette arbeidet vil foregå gjennom hele døgnet fra lørdag morgen til kl. 02.00 mandag 14. november. Det er ikke forventet at dette vil skape støy som overskrider støygrensen på natt. 

Pakkemaskin

Ved Brakerøya og ved Ryddinggangen skal vi pakke sporet. Dette arbeidet kommer til å foregå lørdag kveld og natt til søndag og vil gi kortvarig forbigående støy etter hvert som pakketoget forflytter seg.  

Konsekvenser for de reisende

For oppdatert informasjon om din reise, avgangstider og hvordan du skal komme deg frem: se nettsidene eller reiseplanleggerne til Entur, Vy, Go-Ahead og Flytoget. For sanntidsinformasjon om din avgang, se også Bane NORs app NÅ.

Kontakt oss

Har du spørsmål om arbeidet kan du sende e-post til udk@banenor.no eller kontakte oss på telefon 913 26 266. Linjen er betjent hverdager kl 9-15.  Ved akutte hendelser som ikke kan vente til neste arbeidsdag, kan vi nås på vår beredskapstelefon: 916 56 253.