Teller ned til julepause

Bane NORs anleggsarbeidere i Drammen toner ned aktivitetsnivået, noen områder fra 18. desember, andre fra lille julaften.

Utsiktspunktet i bildet her er åpent for publikum, kanskje kan en tur hit friste? Her kan du se byggingen på nært hold - og ta med deg informasjonsbrosjyrer i postkassen som er festet på gelenderet i trappen opp mot utsiktsplassen.
Foto: Bjørn Bartnes/Bane NOR

Byggelederne for de ulike anleggsområdene til Bane NOR i Drammen melder om at de fleste snart tar juleferie. I hovedsak innebærer dette en pause fra de generelle arbeidene vi er i gang med for utbyggingen her i Drammen.

Noen steder stanses arbeidet fra 18. desember - andre fra 23. desember, fram til 4. januar.

I oversikten over arbeider vi har på gang før og etter jul, finner du flere detaljer. Her beskriver vi også oppgaver som må ivaretas iløpet av friperioden: www.banenor.no/drammen-utbygging.

Du som abonnerer på ukentlige SMS-varsling om arbeidene vi har på gang, vil ikke motta dette før 4. januar 2021. I lenken over finner du informasjon om hvordan du kan starte og avslutte abonnement på slike meldinger.

Nabokontakten vil kun være tilgjengelig per e-post i denne perioden: udk@banenor.no. Henvendelser hit vil bli fulgt opp i arbeidstiden. Ved akutte henvendelser, som ikke kan vente til neste hverdag, kan prosjektets beredskapstelefon benyttes: tlf: + 47 916 56 253.

Vi takker befolkningen i Drammen, og spesielt våre berørte naboer, for tålmodigheten og forståelsen vi har blitt møtt med for vårt utbyggingsarbeid i 2020. Dette bidrar til at vi har kunnet holde hjulene igang i en krevende tid.