Inviterer til markedsdialog

Bane NORs Utbyggingsprosjekt Nytt dobbeltspor Drammen-Kobbervikdalen inviterer entreprenører til markedsdialog om de gjenstående kontraktene i prosjektet.

Denne artikkelen er eldre enn ett år.

Arrangementet finner sted fredag 1. november på River Station Hotel i Drammen. Foto: Terje Borud

Prosjektet vårt byr på gode forretningsmuligheter for anleggs- og jernbaneteknikkentreprenører. Bane NOR ønsker å komme i dialog og å gi god informasjon underveis i prosjektet - derfor inviterer vi til denne konferansen.

Tema for konferansen blir de store kontraktene som skal ut i markedet første halvår 2020.
Både prosjektledelsen og de fagansvarlige i prosjektet vil være tilgjengelige for de som har spørsmål utover det som kommer fram av presentasjonene.

Du kan lese mer om de kommende kontraktene her.

Fra scenen vil vi gi et kort innblikk i de ulike kontraktene, fasene og hvordan vi jobber. Vi har også satt av godt med tid til dialog slik at deltakerne kan få vite mer om de enkelte kontraktene og vår arbeidsform. Ved ulike utstillerbord vil våre fagansvarlige for de ulike kontraktene være tilgjengelige. Benytt anledningen til å få svar på det som er viktig for din organisasjon.

Praktisk informasjon

Arrangementet finner sted fredag 1. november på River Station Hotel i Drammen. Vi ønsker velkommen for registrering fra kl. 0900, mens programmet varer fra kl. 1000 - 1400.

Dersom flere skal delta fra din organisasjon, må hver enkelt registrere seg via påmeldingsskjema i lenken under. Konferansens innhold er spesielt rettet mot anleggs- og jernbaneteknikkentreprenører.

For påmelding vennligst klikk her og send inn påmeldingsskjema
Påmeldingen er åpen fram til 23.oktober 2019 kl. 0800.