Åpent anleggskontor tirsdag 16. november

Lurer du på hvordan det vil se ut når prosjektet står ferdig? Har du spørsmål knyttet til egen eiendom eller arbeider i ditt nabolag? Denne ettermiddagen kan du komme innom kontorriggen vår på Botshaugtangen og slå av en uformell prat.

Velkommen til Botshaugtangen 94! (Foto: Hans-Petter Lyshaug)

Sør for Eidsvoll stasjon tar vi dobbeltsporet i bruk i september 2022, mens resten av strekningen åpnes i oktober 2023. Mange steder har arbeidene kommet langt, men det er også mye som fortsatt gjenstår.

– Gjennom pandemien har vi ikke kunnet invitere anleggsnaboene våre, men nå gleder vi oss til å kunne avholde et enkelt arrangement. Vi henvender oss først og fremst til naboer og grunneiere, men det er også lov å komme innom hvis du bare er nysgjerrig, sier prosjektsjef Rønnaug-Ingeborg Resset i Bane NOR.

– Vi håper at mange har lyst og anledning til å besøke oss denne dagen, og vi ønsker alle interesserte vel møtt, sier Resset.

Slik blir arrangementet

Sted: Botshaugtangen 94 (se veibeskrivelse)
Dato: Tirsdag 16. november
Tidsrom: Kom innom når det passer for deg mellom kl. 17.15 og 19.15.

1) Prosjektstatus. Kl. 17.30, 18.00 og 18.30 holder prosjektsjef Rønnaug-Ingeborg Resset en kort presentasjon om status i prosjektet. Det er samme presentasjon som gjentas.

Ellers har vi tre stasjoner hvor du kan stikke innom når som helst i løpet av de to timene:

2) Strekningen Venjar-Eidsvoll nord: Slå av en prat med representanter for Bane NORs byggeledelse og entreprenøren NCC Norge.

3) Strekningen Eidsvoll nord-Langset: Slå av en prat med representanter for Bane NORs byggeledelse og entreprenøren Hæhre PNC.

4) Lurer du på noe om InterCity, Bane NOR eller norsk jernbane? Stikk innom for en jernbaneprat. Du kan også delta i en uhøytidelig konkurranse og vinne premier!

Og skulle det bli knapt med tid til middag denne dagen, kan du få litt lapskaus av oss!

Gratis transport fra Langset

Vi setter opp gratis minibuss i skytteltrafikk mellom Langset og Botshaugtangen. Bussen kjører Trondheimsveien – send oss en mail hvis du vil bli plukket opp på et busstopp underveis.

Avgang fra Langset skole kl. 16.45 og 17.30.  Retur fra Botshaugtangen kl. 18.15 og 19.15.

Spørsmål?

Hvis du har spørsmål knyttet til arrangementet, kan du sende en mail til eidsvoll_utbygging@banenor.no