Planlagt arbeid på jernbanen

Helgen 6. - 7. juni stanser vi all togtrafikk til og fra Eidsvoll stasjon på grunn av døgnkontinuerlig arbeid i og nær sporet. Noe støy må påregnes.

Utbyggingsprosjekter er omfattende og involverer både privatpersoner og næringsliv der det skjer. Dette gjelder også her i Eidsvoll.

Nå gjør vi oss klare til en helg hvor vi skal arbeide døgnet rundt. Natt til lørdag 6. juni stenger vi togtrafikken til og fra Eidsvoll stasjon for å gjøre nødvendig arbeid i og nær sporet. Togtrafikken vil gå som normalt fra mandag 8. juni. Sjekk vy.no for reiseinformasjon. 

Dette skal vi gjøre mens togene står
Vi starter natt til lørdag kl. 00:30 og skal jobbe frem til søndag kl. 23:30 på strekningen fra Eidsvoll verk – Minnesund i forbindelse med utbyggingen av nytt dobbeltspor gjennom Eidsvoll.

På jernbanen går det mange kabler, og i forbindelse med nytt dobbeltspor fra Eidsvoll og opp til Kleverud må kabler krysse under dagens jernbane. For å gjøre dette må vi sette kummer og lage føringsveier for kablene som skal krysse jernbanen.

På to steder på strekningen skal vi under togstansen 6. -7. juni lage kryssinger for kabler, som innebærer at skinnene må kappes og vi må grave under sporet for å få lagt føringsveiene for kablene.

I tillegg skal vi jobbe med kontaktledningene på flere steder langs denne strekningen, og vi skal heise flere master.

På Langset nord for Minnesund skal vi kartlegge grunnen, tett ved eksisterende jernbane.

For å gjøre denne jobben, må vi stanse togene og vi må jobbe hele døgnet.

Bane NOR beklager ulemper du kan oppleve på grunn av utbyggingen gjennom Eidsvoll og vi takker for tålmodighet og samarbeid. 

 

Vil du motta denne typen varlser og nyhetsbrev fra prosjektet?
Abonner på nyhetsbrev fra prosjektet.