Infopresentasjon om Kransen 5. juni

5. juni kl. 12.00 presenterer prosjektet en større infopakke for innbyggerne i Moss om arbeidene våre i sentrum/Kransen.

Som følge av viruspandemien er vi nødt til å ha en heldigital presentasjon, men det vil være rikelig anledning til å stille spørsmål!

- Vi har hatt veldig god erfaring med de store folkemøtene våre som vi har hatt tidligere, men av smittevernhensyn er det ikke mulig nå å få til et fysisk møte. Vi filmer derfor en gjennomgang av presentasjonen som vi legger ut. Vi må rett og slett tenke nytt for å kunne informere alle som er interessert i og påvirket av arbeidene våre, sier Nina Kjønigsen, kommunikasjonsansvarlig for prosjektet i Bane NOR.

Send oss spørsmål
- Det skal være enkelt å se presentasjonen, alt du trenger å gjøre er å klikke på linken på hjemmesiden vår. Når vi først har en digital presentasjon har dette også noen fordeler. Man trenger ikke å møte opp på et bestemt sted til et bestemt tidspunkt, men kan få informasjonen når det passer en selv, sier hun.
Gjennom de siste månedene har prosjektet fått mange spørsmål, og disse prøver vi å adressere i presentasjonen vår. I tillegg oppfordrer vi alle til å sende oss relevante spørsmål på forhånd som vi kan svare ut. Du kan sende spørsmål til: moss_utbygging@banenor.no, så svarer vi ut skriftlig.

Alle spørsmål og svar legges ut på prosjektets hjemmeside, Banenor.no/moss, i etterkant. Der vil også presentasjonen ligge.