Invitasjon til nabomøte på Verket

I dag og mandag vil beboere på Verket og Mosseskogen få en invitasjon til vårt nabomøte på Verket 5. november.

Bane NOR har avsluttet fasen for forberedende arbeider og er nå i gang med den innledende fasen for hovedarbeidene.

Vår entreprenør MossIA har de siste ukene startet forberedelser til anleggsstart for hovedarbeidene. Fra midten av oktober starter vi så smått opp med de fysiske arbeidene, og første sted ut blir på Verket.

Herfra skal det drives en 2,7 kilometer lang jernbanetunnel, fra Sandbukta til Moss sentrum.

 

Nabomøte 5. november

Å bo i nærheten av et anleggsområde, ikke minst det å bo oppe på et fjell der det foregår tunneldriving, gjør at man har et stort informasjonsbehov. Dette tar vi på alvor. Siden våre arbeider angår mange, på ulikt vis, ønsker vi å invitere beboere i området til et infomøte på Verket Scene 5. november, kl. 18-20. 

I dag og mandag distribuerer vi et nyhetsbrev til alle beboere på Verket/Mosseskogen med invitasjon til vårt nabomøte. 

På nabomøtet kommer vi til å fortelle mer om arbeidene våre, hvordan vi vil jobbe, arbeidstider, hvordan dere naboer vil merke våre arbeider og hva slags rutiner vi legger opp til for varsling av sprengingsarbeider.

Vi stiller med bred fagkompetanse på møtet. Vi tar også imot spørsmål, i plenum og enkeltvis.

Møtet er åpent for alle, men informasjonen er tilrettelagt spesielt for innbyggerne på Verket/Mosseskogen.Tilsvarende informasjonsmøter vil bli arrangert på et senere tidspunkt for andre områder som vil berøres av våre arbeider.

Om du ikke har anledning til å komme på møtet så vil du finne presentasjoner på våre nettsider og vår Facebook-side i etterkant av møtet.

 

 

Hovedbilde: Fra dette riggområdet på Verket, ved innslaget for rømingstunnel, kommer vi til å drive den 2,7 km lange Mossetunnelen.