Rivekontrakt til Norsk Saneringsservice AS

For prosjektet Nytt dobbeltspor Sandbukta-Moss-Såstad har Bane NOR tildelt kontrakten for riveentreprise til Norsk Saneringsservice AS.

Kontrakten vil signeres i begynnelsen av oktober og vil tre i kraft umiddelbart. Arbeidet omhandler riving av de 121 bygningene i Moss som må vike for nytt dobbeltspor på strekningen Sandbukta-Moss-Såstad. Arbeidene vil pågå utover høsten/vinteren, og ferdigstilles våren 2019. 

- Vi er veldig fornøyd med å ha fått flere tilbud fra kompetente fagmiljøer i Norge. Etter en nøye evaluering av tilbudene er vi tilfreds med å kunne tildele kontrakten til Norsk Saneringsservice AS, sier Jarle Midjås Rasmussen, prosjektsjef for Sandbukta-Moss-Såstad i Bane NOR.

Norsk Saneringsservice AS er en enhet i NRC Group AS og er med sine rundt 100 ansatte en av landets ledende rivningselskap med aktivitet over hele landet. Selskapet har spesialisert seg på rivning av alle typer prosjekt og opprydning av forurenset grunn.

- Vi er veldig fornøyd med å bli valgt av Bane NOR til dette krevende prosjektet og ser frem til et godt samarbeid, sier Torbjørn Haugo, daglig leder i Norsk Saneringsservice AS.