Arbeidshelg på Nittedal stasjon

Fra 9. til 12. september skal vi utføre arbeid på Nittedal stasjon som bare kan utføres når det ikke kjøres tog på strekningen.

Arbeidet starter opp fredag 9. september kl. 19.00 og avsluttes mandag 12. september kl. 07.00. Vi unngår det mest støyende arbeidet i innsovningsperioden, mellom kl. 23.00 og 01.00 fredag 9. september. Det jobbes døgnet rundt, lørdag 10. september og søndag 11. september. På kveldstid kjører maskinene på lavere turtall enn på dagtid for å begrense støy om natten.

Dette arbeidet skal gjøres

  • Justering av kontaktledningsanlegget, med muttertrekker, skinnegående traktor og lift
  • Pigge fundament med gravemaskin
  • Legge kabelkanaler og tilpasning av lokk, med vinkelsliper, skinnegående traktor og gravemaskin
  • Graving med gravemaskin og lastebil
  • Blåsing av fiber med aggregat

Bane NOR forholder seg til retningslinjer for begrensning av støy fra bygg- og anleggs-virksomhet (T-1442), og arbeidene utføres i forståelse med kommunelegen i Nittedal.

Alternativ overnatting
Vi gjør tiltak på maskiner for å redusere støy, men noen boliger i området der vi skal jobbe vil få støy over tillatt grenseverdi på natt. Disse naboene tilbys alternativt overnatting fra 9. september til 12. september. De det gjelder får tilsendt varsel på SMS.

Ønsker du å benytte deg av overnattingstilbudet, ta kontakt med Bane NORs kundesenter via www.banenor.no/kontaktskjema  innen tirsdag 6. september kl. 12. Når du bestiller må du oppgi navn, boligadresse og antall personer i husstanden som skal ha alternativ overnatting, antall rom (enkelt/dobbelt/familierom) og periode for overnatting. Bane NOR har egne hotellavtaler, så du kan ikke velge hvilket hotell du får overnatte på. I utgangspunktet får du tilbud om overnatting på hotell i nærheten av der du bor, men selvsagt utenfor området det støyer.

Alternativ transport
I perioden fra lørdag 10. september kl. 00:10 til mandag 12. september kl. 04:00 kjøres det buss for tog mellom Oslo S og Roa. Merk at det kun er stengt fra Oslo S til Grefsen fra kl. 15:26, søndag 11. september. Sjekk rutetider hos Vy

Kontakt oss
Dersom du har andre spørsmål om arbeidet
Nabokontakt Riffat Sultana, mobil 903 68 431 (man-fre 9-15) eller e-post: gjovikbanen@banenor.no   

Byggeleder Frank Kobbhaug, mobil: 975 70 765 eller e-post: frank.kobbhaug@banenor.no