Alf Louis Solvang blir leder av planavdelingen i Utbygging

Alf Louis Solvang startet denne uken i ny jobb i Bane NOR. Han går da inn som leder av Utbyggingsdivisjonens planavdeling.

Alf har de siste årene vært prosjektleder for planleggingen av nytt dobbeltspor mellom Fredrikstad og Sarpsborg.

- Vi setter utrolig stor pris på den jobben Alf har gjort for Østfoldbanen. Han har så mye kunnskap om både jernbane, planlegging og Østfold. Vi kommer til å savne ham hos oss, men så er det veldig bra at Bane NOR også får dra nytte av Alfs kunnskap i den nyopprettede planavdelingen, sier Elisabeth Nordli.

Eirik Stølan trer inn som fungerende prosjektleder for fullføring av kommunedelplanen. Han har jobbet som prosjekteringsleder i prosjektet og som assisterende prosjektsjef på Østfoldbanen, og kjenner prosjektet godt. Maiken Thørud fortsetter som før med å følge opp den administrative og politiske behandlingen i kommunene.

– I prosjektet har vi dyktige folk som nå trer inn for Alf og skal sørge for at vi leverer på bestillingen vår. Det er å gjøre ferdig kommunedelplanen, forteller Nordli.

Når Bane NOR får i oppdrag å lage en reguleringsplan, vil stillingen som prosjektleder bli utlyst.

Kommunedelplanen for dobbeltspor i Fredrikstad (Seut-Rolvsøy) og Sarpsborg (Borg bryggerier-Klavestad) er nå på høring. Alle som vil kan komme med synspunkter, innspill og forslag til Bane NOR innen 14. februar. Les mer her.

Kontaktinformasjon til prosjektet finner dere her.