Alf Louis Solvang blir leder av planavdelingen i Utbygging

Alf Louis Solvang startet denne uken i ny jobb i Bane NOR. Han går da inn som leder av Utbyggingsdivisjonens planavdeling.

Denne artikkelen er eldre enn ett år.

Alf har de siste årene vært prosjektleder for planleggingen av nytt dobbeltspor mellom Fredrikstad og Sarpsborg.

- Vi setter utrolig stor pris på den jobben Alf har gjort for Østfoldbanen. Han har så mye kunnskap om både jernbane, planlegging og Østfold. Vi kommer til å savne ham hos oss, men så er det veldig bra at Bane NOR også får dra nytte av Alfs kunnskap i den nyopprettede planavdelingen, sier Elisabeth Nordli.

Eirik Stølan trer inn som fungerende prosjektleder for fullføring av kommunedelplanen. Han har jobbet som prosjekteringsleder i prosjektet og som assisterende prosjektsjef på Østfoldbanen, og kjenner prosjektet godt. Maiken Thørud fortsetter som før med å følge opp den administrative og politiske behandlingen i kommunene.

– I prosjektet har vi dyktige folk som nå trer inn for Alf og skal sørge for at vi leverer på bestillingen vår. Det er å gjøre ferdig kommunedelplanen, forteller Nordli.

Når Bane NOR får i oppdrag å lage en reguleringsplan, vil stillingen som prosjektleder bli utlyst.

Kommunedelplanen for dobbeltspor i Fredrikstad (Seut-Rolvsøy) og Sarpsborg (Borg bryggerier-Klavestad) er nå på høring. Alle som vil kan komme med synspunkter, innspill og forslag til Bane NOR innen 14. februar. Les mer her.

Kontaktinformasjon til prosjektet finner dere her.