Iselin Eng går over til Ruter

Prosjektleder Iselin Eng slutter i Bane NOR for å starte i Ruter 1. september. Ken Ove Joakimsen Heiberg tar over ledelsen av prosjektet Haug-Seut.

Prosjektleder Iselin Eng starter i Ruter i september.Iselin har jobbet 10 år i Jernbaneverket og Bane NOR. De siste årene har hun hatt ansvaret for planleggingen av prosjektet Haug-Seut, dobbeltsporparsellen som skal sørge for flere avganger og kortere reisetid til Fredrikstad.

- Iselin har vært veldig viktig for å få på plass planen som nå skal på høring til høsten. Både vi i prosjektet, samarbeidspartnere og grunneiere har satt stor pris på henne som prosjektleder! Hun har lagt et solid grunnlag for videre dialog, og det skal vi bygge på fremover, sier prosjektsjef Elisabeth Nordli.

I Ruter skal Iselin fortsette med planlegging av viktige samferdselsprosjekter, med forbedring av trikk-, buss- bane-, og båttilbudet i Oslo og deler av Viken. Hun har siste dag i Bane NOR fredag 21. august.

Ken Ove Joakimsen Heiberg, som har jobbet med den offentlige planprosessen i prosjektet, tar over styringen etter Iselin.

- Ken Ove kjenner prosjektet godt. Jeg synes vi har fått en veldig bra løsning når han nå overtar stafettpinnen og skal følge den politiske behandlingen videre, sier Nordli.

Du finner oppdatert kontaktinformasjon til prosjektet på denne siden.