Nabovarsel/Neighbor notification Vevelstadåsen og Sloraveien

Bane NOR varsler om at det blir anleggsarbeid med tunnelboremaskiner i fjellet under området Vevelstadåsen og Sloraveien fra midten av mai til midten av august 2018.

Denne artikkelen er eldre enn ett år.

For information in English please see attachment "Neighbour Noticification Vevelstadåsen and Sloraveien. 

To tunnelboremaskiner borer den sørlige delen av tunnelen som har to separate løp, og dette varselet gjelder disse maskinene. Tunnelboremaskinene kan oppleves som lavere eller kraftigere during nede i fjellpartiet.

De to tunnelboremaskinene som borer sørover i retning Ski befinner seg nå under Bøleråsen og ligger i dette området ca. 50 til 70 meter under bakken. To andre tunnelboremaskiner borer den nordlige delen av tunnelen i retning Oslo.

Tunnelarbeidet med totalt fire tunnelboremaskiner startet fra Åsland anleggsområde i september 2016.

Les mer i nabovarsel som distribueres til naboer rett over eller nær anleggsarbeidet i løpet av de nærmeste dagene. I enkelte avgrensede boligområder er avstanden noe mindre, og disse naboene vil bli kontaktet spesielt. Du kan laste ned nabovarselet under.

Velkommen til åpent møte
Er du nabo på Vevelstadåsen eller Sloraveien, og har spørsmål til oss? Møt oss på åpent møte mandag 14. mai kl. 18-19.30 på Langhuset, Gamle Vevelstadveien 34. 

Lurer du på hvor tunneltraseen går? Gå inn på vårt interaktive tunnelkart.

Og: Velkommen til vårt informasjonssenter for Follobaneprosjektet, Bispegata 3, inngang fra Trelastgata (åpent mandag til fredag mellom kl. 11-15, på torsdager er det langåpent fram til kl. 18. Større grupper kan avtale andre tidspunkt ved behov.

Bane NOR beklager de midlertidige ulempene som anleggsarbeidet kan medføre for de nærmeste naboene.