Velkommen til nabokveld i INFOsenteret

Tirsdag den 17. oktober mellom kl. 17.30 til 19.00 inviterer Bane NOR til nabokveld i Follobaneprosjektets INFOsenter.

Denne artikkelen er eldre enn ett år.

nteret ligger i Bispegata 13 (inngang fra Trelastgata). Her er du velkommen til å stille oss spørsmål, og lære mer om Follobaneprosjektet. Denne kvelden ønsker vi spesielt velkommen til naboer på Nordstrandsplatået som har spørsmål om arbeidet med de to tunnelboremaskinene «Eufemia» og «Ellisiv» som nå borer dypt under bakken rett nord for Nordstrand kirke.

I informasjonssenteret får man informasjon gjennom bilder, videoer og fakta om Follobaneprosjektet, Norges største samferdselsprosjekt. Se tunnelboremaskinene i miniatyrform, ta en tur ned i tunnelene og inn på Norges største sementfabrikk gjennom Virtual Reality-film. Du lærer også om det kompliserte arbeidet med å knytte nye jernbanespor til Norges største trafikknutepunkt Oslo S og om hvordan en ny stasjon i Ski bygges. I tillegg er det en utstilling av gjenstander fra de omfattende arkeologiske utgravningene i Oslos Middelalderpark.

Besøk Infosenteret

Har du ikke mulighet til å komme på nabokvelden er du hjertelig velkommen til INFOsenteret innenfor vanlig åpningstid.

Åpningstider er tirsdag-torsdag fra kl. 11 til kl. 18, samt mandager og fredager fra kl. 11 til kl. 15. Større grupper kan avtale andre tidspunkt med behov.

Slik finner du fram til Bane NORs informasjonssenter om Follobaneprosjektet. Inngang fra Trelastgata (markert med pil).