Naboinformasjon: Juleferie på Follobanen

Bane NOR/Follobaneprosjektet ønsker alle sine naboer en god jul og et god nytt år.

Denne artikkelen er eldre enn ett år.

Juleferie på Follobanen

Det skal ikke utføres arbeid på natten i julen, og det vil være stans i arbeidet på helligdagene. På de ordinære arbeidsdagene vil det kun utføres vedlikeholdsarbeid. Dette medfører ikke støy.

Arbeidet på Follobanen starter opp igjen 2. januar.

Hva skjer – når og hvor?

Follobaneprosjektet har gitt ut et nyhetsbrev desember 2019. Dette er distribuert til alle husstander i området Ski, Oslo S og Middelalderparken. Her kan du bl.a. lese om arbeidet som er utført siste tiden og planlagt anleggsarbeid som skal gjøres i området frem mot sommeren 2020.

Nyhetsbrevet kan også lastes ned her 

Oslo kommune og Trikkeprosjektet

I løpet av perioden 2019-2020 skal Bispegata få ny trikketrasé, nye holdeplasser og sykkelfelt i begge retninger. Bymiljøetaten i Oslo kommune informerer i sitt nyhetsbrev at det heller ikke vil være aktivitet på deres anleggsområde fra 20.12. frem til 06.01.20.

For spørsmål knyttet til Trikkeprosjektet kontakt: nabokontakt@bym.oslo.kommune.no

Nabovakttelefon stengt i julen

Vår nabotelefon nr. 459 75 212 er åpen på mandag-fredag kl. 16.00-22.00 og lørdag og søndag kl. 11.00-16.00.

Det er ikke anleggsarbeid på Follobanen i julen, og nabotelefonen er derfor ikke betjent i perioden 24.desember til 1. januar. Resepsjon og Infosentret i Bispegata er stengt i uke 52 og uke 1.

Sentralbord Bane NOR: tlf. 05280.

God jul og godt nytt år!

Bane NOR ønsker alle en god jul og et godt nytt år! Vi beklager ulemper dere kan oppleve på grunn av utbyggingen av Follobanen. Vi ser frem til å kunne tilby nye Follobanen – direktelinje mellom Oslo og Ski.

 

Alle saker som publiseres på Follobanens nettsider kan mottas på e-post ved å abonnere på nyheter fra Follobaneprosjektet. Velg mellom nyheter fra hele eller deler av prosjektet. Se http://www.banenor.no/follobanennyheter. Ta kontakt med oss dersom du ønsker å motta dette brevet i et annet format.