Arbeid på jernbanen helgen 25. - 26. august

I helgen skal Follobanen utføre arbeid som krever stans i togtrafikken. I både Oslo og Ski vil det bli noe støy i forbindelse med arbeidet.

Denne artikkelen er eldre enn ett år.

Det blir arbeid i både Oslo og Ski helgen 25. og 26. august. Foto: Terje Skåre

Arbeidet starter natt til 25. august kl. 03 og avsluttes 26. august kl. 13.  

Strekningen Oslo S-Ski blir i denne perioden stengt for togtrafikk og NSB tilbyr derfor alternativ transport (se NSB sin nettside for mer informasjon).  

Oslo
I Gamlebyen vil det være aktivitet ved Oslo S og på Loenga. I området ved Loenga i Middelalderparken blir det pukkfylling og jernbaneteknisk arbeid, i tillegg til noe sprenging på dagtid. I området ved Oslo S og Bispegata blir det pakking av spor på natten fra lørdag til søndag. Oslo kommune, ved Bydel Gamle Oslo, har innvilget støydispensasjon for arbeidet.

Ski
I Ski vil det være aktivitet ved tunnelportalen ved Langhusveien, Ski stasjon og vendespor sør (sør for Finstadtunnelen). Ved tunnelportalen skal det legges infrastruktur for kabler og utføres jernbaneteknisk arbeid. Ved Ski stasjon skal det graves og legges infrastruktur for kabler. Ved vendespor sør skal det bores og settes ned fundamenter for kontaktledningsmaster.   

Bane NOR beklager eventuelle ulemper for de nærmeste naboene.  

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss på follobanen@banenor.no.