Informasjonsmøter om planarbeidet for nytt dobbeltspor

Planprogrammet for nytt dobbeltspor mellom Brumunddal og Moelv er ute på høring. Ringsaker kommune og Bane NOR inviterer til orientering om planene og fremdriften både i fysiske møter og digitalt.

Møtene blir gjennomført:

  • 25. august 2020, kl. 1800-2000
    Herredshuset i Moelv
  • 26. august 2020, kl. 1800-2000
    Digitalt møte. Lenke til Teams-møtet ligger her. Den blir aktiv kl. 1800. Møtet blir tatt opp og lagt ut i egen sak i etterkant. Lenken og møtet blir også lagt ut på www.ringsaker.kommune.no
  • 27. august 2020, kl. 1800-2000
    Teatersalen i Brumunddal, Furnesvegen 26

 

Korona-situasjonen kan medføre endring for møtene
Korona-situasjonen kan medføre endringer for møtene. Det er også nødvendig å registrere alle deltakerne ved ankomst til de fysiske møtene. Det er begrenset kapasitet i møterommene, så vi ber om oppmøte i god tid før møtene starter.

Spørsmål kan rettes til Ringsaker_Utbygging@banenor.no.

Prosjektleder Sverre Setvik. Her ved et tidligere informasjonsmøte på Dovrebanen. Foto: Bane NOR

Gjennomføring av digitalt møte
Møtet vil foregå på Teams, og det legges ut en lenke i kulepunktet ovenfor. Når du trykker på lenken, kommer du til Teams (enten rett inn i programmet, dersom du har det installert, eller i nettleser). Deretter kan du trykke på «Bli med i møtet». Da kommer du til det digitale møtet om planarbeidet, og du kan se og høre presentasjonen. Husk å skru på lyd!

Det er anledning til å stille spørsmål i Teams underveis i presentasjonen. Dette gjør du skriftlig ved å klikke på ikonet med samtaleboble i det svarte feltet med ikoner som ligger på skjermen når du er inne i Teams. Det er ikke anledning til å stille spørsmål muntlig. Alle spørsmål og kommentarer blir moderert før de blir synlige for alle, slik at for eksempel private opplysninger kan skjules. Dersom du ikke ønsker at alle skal se spørsmålet, skriv "PRIVAT" først. Upassende kommentarer vil bli slettet.

Spørsmålene blir besvart muntlig i møtet, slik at alle hører svaret.

Høringsperioden avsluttes 15. september 2020
Dersom du har innspill til planprogrammet, gjør vi oppmerksom på at fristen er 15. september 2020. Alle kan sende innspill til postmottak@banenor.no. Merk e-posten med «Dobbeltspor Brumunddal-Moelv».