Møter

Bane NOR har som mål at alle som kan bli berørt av våre prosjekter skal være godt informert om våre planer og arbeider. De som blir direkte berørt blir varslet direkte, mens andre interessenter får informasjon på våre nettsider eller gjennom Facebook eller lokale medier. Vi gjennomfører også digitale møter, både åpne og én-til-én på forespørsel. På denne siden legger vi ut informasjon om planlagte møter og andre møtepunkter.

Bane NOR styrker jernbanen, for å gi de reisende en bedre hverdag. De store utbyggingsprosjektene får ofte store konsekvenser for omgivelsene, og da er det viktig at det gis god informasjon fra oss - og at vi får informasjon om ting vi kanskje ikke vet om. Foto: Bane NOR/Øivind Haug

Åpne kontordager 25-26. august

Bane NOR inviterer til åpne kontordager, for å svare på spørsmål om dobbeltsporprosjektet på Jærbanen, i forbindelse med høring av planprogram. Koronasituasjonen skaper begrensninger for hvordan slike møter kan gjennomføres, vi ber derfor om at du avtaler møtetid på forhånd.

De åpne kontordagene blir avholdt på to steder:

Tirsdag 25. august kl. 14 - 19 på rådhuset i Bryne

Onsdag 26. august kl. 14 - 19 på rådhuset i Sandnes

Kontakt Lars Rugtvedt på epost lars.rugtvedt@banenor.no eller mobil 930 35 669 for å avtale møtetid.

Det er selvsagt også mulig å avtale digitale møter med oss, dersom du foretrekker det. 

Infomøte

Bane NOR har kunngjort oppstart av høring for forslag til planprogram for nytt dobbeltspor mellom Sandnes og Nærbø på Jærbanen. Les mer HER.

I forbindelse med høringen ble det gjennomført et digitalt infomøte 17. juni 2020. Se video fra møtet her:

Vi har ingen flere åpne møter planlagt akkurat nå. 

Vi er tilgjengelige for én til én-møter, dersom du har spørsmål om prosjektet, eller lurer på hvordan det vil påvirke deg.

Digitale møter erstatter åpne møter

Koronapandemien har store konsekvenser for alle deler av samfunnet, også Bane NORs virksomhet. Vi kan enda ikke gjennomføre åpne informasjonsmøter slik vi pleier, med fysisk oppmøte lokalt. Vi vil derfor gjennomføre møter digitalt, ved å ta i bruk møteverktøyet Teams. 

Dette er ikke en perfekt løsning, og vi ser frem til igjen å kunne treffe mennesker der de er. Samtidig gir dette oss mulighet til å presentere prosjektet og svare på spørsmål. 

Et informasjonsmøte i Teams gjennomføres slik: 

  • Du finner lenken til møtet på denne siden, se over.
  • Klikk på linken, som tar deg til Teams (enten rett inn i programmet, dersom du har det installert, eller i nettleser).
  • Du kan nå se og høre presentasjon fra Bane NOR, og skrive inn spørsmål og kommentarer i et eget sidefelt.  
  • NB: Husk å ha på lyd. 
  • Alle spørsmål og kommentarer blir moderert før de blir synlige for alle, slik at for eksempel private opplysninger kan skjules. 
  • Dersom du ikke ønsker at alle skal se spørsmålet, skriv "PRIVAT" først.
  • Upassende kommentarer vil bli slettet.