Møter

Bane NOR har som mål at alle som kan bli berørt av våre prosjekter skal være godt informert om våre planer og arbeider. De som blir direkte berørt blir varslet direkte, mens andre interessenter får informasjon på våre nettsider eller gjennom Facebook eller lokale medier. Vi gjennomfører også digitale møter, både åpne og én-til-én på forespørsel. På denne siden legger vi ut informasjon om planlagte møter og andre møtepunkter.

Denne artikkelen er eldre enn ett år.

Bane NOR styrker jernbanen, for å gi de reisende en bedre hverdag. De store utbyggingsprosjektene får ofte store konsekvenser for omgivelsene, og da er det viktig at det gis god informasjon fra oss - og at vi får informasjon om ting vi kanskje ikke vet om. Foto: Bane NOR/Øivind Haug

Det er ikke planlagt noen infomøter eller åpne kontordager i den nærmeste fremtid. Det vil bli gjennomført flere slike møter i forbindelse med den videre planleggingen av prosjektet. Dette vil bli offentliggjort på vår nettside og gjennom annonser på Facebook og i nettaviser.

Dersom du har spørsmål kan du kontakte prosjektet direkte. Du finner kontaktdetaljer HER.

Informasjonsmøte om grunnundersøkelser

I forbindelse med seismiske grunnundersøkelser som gjennomføres i slutten av 2020 og begynnelsen av 2021 ble det gjennomført et informasjonsmøte for berørte grunneiere.

Du kan se en video fra dette møtet:

Infomøte

Bane NOR har kunngjort oppstart av høring for forslag til planprogram for nytt dobbeltspor mellom Sandnes og Nærbø på Jærbanen. Les mer HER.

I forbindelse med høringen ble det gjennomført et digitalt infomøte 17. juni 2020. Se video fra møtet her:

Vi har ingen flere åpne møter planlagt akkurat nå. 

Vi er tilgjengelige for én til én-møter, dersom du har spørsmål om prosjektet, eller lurer på hvordan det vil påvirke deg.

Digitale møter erstatter åpne møter

Koronapandemien har store konsekvenser for alle deler av samfunnet, også Bane NORs virksomhet. Vi kan enda ikke gjennomføre åpne informasjonsmøter slik vi pleier, med fysisk oppmøte lokalt. Vi vil derfor gjennomføre møter digitalt, ved å ta i bruk møteverktøyet Teams. 

Dette er ikke en perfekt løsning, og vi ser frem til igjen å kunne treffe mennesker der de er. Samtidig gir dette oss mulighet til å presentere prosjektet og svare på spørsmål. 

Et informasjonsmøte i Teams gjennomføres slik: 

  • Du finner lenken til møtet på denne siden, se over.
  • Klikk på linken, som tar deg til Teams (enten rett inn i programmet, dersom du har det installert, eller i nettleser).
  • Du kan nå se og høre presentasjon fra Bane NOR, og skrive inn spørsmål og kommentarer i et eget sidefelt.  
  • NB: Husk å ha på lyd. 
  • Alle spørsmål og kommentarer blir moderert før de blir synlige for alle, slik at for eksempel private opplysninger kan skjules. 
  • Dersom du ikke ønsker at alle skal se spørsmålet, skriv "PRIVAT" først.
  • Upassende kommentarer vil bli slettet.