Maskinene ruller

Så er vi endelig i gang for full maskin. I skrivende stund har tunnel-entreprenøren MIKA kommet over 200 meter inn i tverrslaget i Muruvik, og statsrådene Torstensson og Navarsete har erklært anlegget for ”offisielt åpnet” ved påhugget på Hell.

Prosjektleder Christoffer ØstvikMassetransportveien er straks klar til bruk, og Søbstad AS er i gang med grunnarbeidet til ny kulvert i Hommelvik.


Men viktigst av alt; vi er klare til å ta i mot skolebarna ved skolestart. Det betyr at vi har gjennomført flere tiltak for å øke sikkerheten både på Hell og i Hommelvik. Samtidig betyr det at vi i samarbeid med Trygg Trafikk og politiet, vil ønske barna velkommen til et nytt skoleår, ved å ta dem aktivt inn i den nye skoleveien og involvere dem i sitt ”nye” trafikkbilde.


Vi er glade for å ha blitt tatt imot med åpne armer i skolemiljøene, og vi mener nå at  vi i samarbeid med fagmiljøene og nærmiljøet har funnet gode løsninger med tanke på sikkerhet til veifarende.


Vi går inn i en periode hvor det blir mørkere på kveldene og hvor aktiviteten vår også øker. Vi ber om at dere tar hensyn i trafikken. Det skal i hvert fall våre sjåfører gjøre.


Christoffer Østvik
Prosjektleder
Jernbaneverket