Nødlys-kontrakt undertegnet

Fredag 20. desember signerte Jernbaneverket kontrakt om levering av nødlys til tunnelen i Holmestrand. Kontrakten er på nesten 38 millioner kroner.

Denne artikkelen er eldre enn fem år.


Kontraktinngåelse

UNDERTEGNET: Prosjektdirektør i Jernbaneverket, Stine Ilebrekke Undrum, og Hans Petter Ødegaard, administrerende direktør i Swarco Nordic. 
Foto: Anne Mette Storvik 

Kontrakten, som er den andre jernbanetekniske kontrakten Holm – Nykirke prosjektet har inngått, ble signert med Swarco Norge AS. Kontraktsverdien er på  37.885.000 kroner.
Entreprisen omfatter leveranse av 1.200 armaturer i tunnel, 29.000 meter håndløper med nødlys, 800 etterlysende skilt og 300 nødlysfordelinger.

-Dette er en milepæl for oss, nå er vi i gang med de jernbanetekniske kontraktinngåelsene, sier Stine Ilebrekke Undrum, prosjektdirektør.

-Kjøp med forhandling er en fin måte å gjøre innkjøp på, og det har vært en profesjonell og fin prosess. Vi er stolte over å bli valgt. Vi vil sette våre beste folk på jobben, slik at det blir et bra resultat som vi kan bruke som referanse, sa Hans Petter Ødegaard, administrerende direktør i Swarco Nordic.