Sporendring fra 22. november

Fra 22. november kan togene gå fra et annet spor enn vanlig ved Trondheim S. Vi anbefaler at du legger inn litt ekstra tid når du skal ut å reise med toget. Da har du tid til å sjekke skjermen med avgangsinformasjon og å følge de skiltene vi har satt opp.

Denne artikkelen er eldre enn fem år.

Fra 22. november går togene fra sporene 3,4,5 og 23. Følg de midlertidige skiltene som er satt opp, disse viser vei til sporene ved stasjonen. Spor 1 og 2 stenges for togtrafikk og publikum på grunn av anleggsarbeidet som pågår ved stasjonen. 

Pendlere
Alle lokaltog som før gikk i spor 1 går nå fra spor 3.

Spor 4 ved Trondheim S: Passasjerene er på tur ombord i toget. Foto: Jernbaneverket

I le for trønderværet
I hver ende av plattformene har vi bygd nye venterom som holder deg tørr når du venter på toget i regn og snø. Vi oppfordrer alle til å finne ut hvor disse ligger på plattformen og bruke dem når trønderværet slår til.

Jernbaneverket beklager ulempene anleggsarbeidet medfører.

Forbedringer for deg som tar toget
Jernbaneverket fornyer og oppgraderer plattformområdet med tilhørende adkomster ved Trondheim S. For deg som reiser med toget vil du merke at stasjonen blir bedre å bruke for alle. Heis og trapp erstatter de bratte rampene til og fra plattformen, nytt kundeinformasjonsanlegg, teleslynge og nye skilter vil gjøre det lettere å orientere seg for alle. Plattformen blir høyere slik at det blir både tryggere og mer komfortabelt ved av- og påstigning til toget. Gangtunnelen som leder til plattformen blir lys og trivelig, og trafikkhallen ut mot den nye hovedplattformen vil få en ansiktsløftning. Det nye jernbaneanlegget ved Trondheim S er ferdig i april 2014.