Maskinene ruller

Så er vi endelig i gang for full maskin. I skrivende stund har tunnel-entreprenøren MIKA kommet over 200 meter inn i tverrslaget i Muruvik, og statsrådene Torstensson og Navarsete har erklært anlegget for ”offisielt åpnet” ved påhugget på Hell.

Denne artikkelen er eldre enn fem år.

Prosjektleder Christoffer ØstvikMassetransportveien er straks klar til bruk, og Søbstad AS er i gang med grunnarbeidet til ny kulvert i Hommelvik.


Men viktigst av alt; vi er klare til å ta i mot skolebarna ved skolestart. Det betyr at vi har gjennomført flere tiltak for å øke sikkerheten både på Hell og i Hommelvik. Samtidig betyr det at vi i samarbeid med Trygg Trafikk og politiet, vil ønske barna velkommen til et nytt skoleår, ved å ta dem aktivt inn i den nye skoleveien og involvere dem i sitt ”nye” trafikkbilde.


Vi er glade for å ha blitt tatt imot med åpne armer i skolemiljøene, og vi mener nå at  vi i samarbeid med fagmiljøene og nærmiljøet har funnet gode løsninger med tanke på sikkerhet til veifarende.


Vi går inn i en periode hvor det blir mørkere på kveldene og hvor aktiviteten vår også øker. Vi ber om at dere tar hensyn i trafikken. Det skal i hvert fall våre sjåfører gjøre.


Christoffer Østvik
Prosjektleder
Jernbaneverket