Vestfoldbanen: buss for tog på dagtid

Fra mandag 2. mai til fredag 10. juni og fra tirsdag 14. juni til fredag 24. i tidsrommet 08:25-13:45 på alle hverdager, erstattes togene med buss på strekningen Skien/Larvik - Holmestrand. Årsaken er anleggsarbeider som skal utføres tett inntil sporet ved Kjellelia i Tønsberg.

Denne artikkelen er eldre enn fem år.

Det er trangt om plassen i Kjellelia. Fjellet til venstre skal pigges og sprenges, derfor må sporet til høyre stenges for trafikk på dagtid. Foto: Thor - Anders BårnesAnleggsarbeidene utføres som en del av den pågående dobbeltsporutbyggingen fra Barkåker til Tønsberg. Utbyggingen har pågått siden mars 2009 og nå er sluttspurten i gang. Mer om Kjelleliaentreprisen kan du lese her

Buss for tog på dagtid
Fra 2. mai til 10. juni og fra 14. juni til 24. juni kl. 08:25 – 13:45 på alle hverdager, blir det buss for tog mellom Skien/Larvik og Holmestrand. Da skal det bores, sprenges og pigges ved Kjellelia i Tønsberg. Av sikkerhetsmessige hensyn må togtrafikken innstilles mens denne type arbeid pågår tett inntil eksisterende spor.

www.nsb.no finner du nærmere informasjon om rutetidene som gjelder. I tillegg blir det hengt opp plakater på de berørte stasjonene. NSB vil også ha kundeveiledere i Holmestrand, Tønsberg, Sandefjord og Larvik.

Busser på strekningen Skien-Skoppum vil få endret avgangstid. Se ny avgangstid i rutetabellen. Dette fordi tog i retning Oslo S venter i Holmestrand på busser fra strekningen Skien/Larvik - Skoppum. 

Det blir også en tilsvarende periode med buss for tog på dagtid til høsten fra 8. august til 24. september. Deretter stenges Vestfoldbanen for all ordinær trafikk fra 24. september til 31. oktober. Nærmere informasjon om dette kommer senere.