Velkommen til åpen dag!

Søndag 9. mai inviterer Jernbaneverket og AF Jarlsberg til åpen dag på anlegget til nytt dobbeltspor Barkåker – Tønsberg. Det er Jarlsbergentreprisen som skal vises fram og det gir en sjelden mulighet til å komme inn i Jarlsbergtunnelen.

Denne artikkelen er eldre enn fem år.

Søndag 9. mai kl. 13-16 åpner vi riggområdet ved Tomsbakken, hvor alle aktiviteten kommer til å finne sted.

På Tomsbakken blir det kanskje mulig å se litt nærmere på noen av anleggsmaskinene som benyttes til utbyggingen. Foto: Freddy Samson Fagerheim

Vi vil ha en stand inne i tunnelportalen (under RV19) hvor vi vil gi litt forskjellig informasjon om prosjektet. Det blir vist film og bilder fra utbyggingen og det er selvfølgelig mulig å se seg litt om på anlegget. Vi har folk på plass som svarer på spørsmål. 

Tunnelsafari
Vi setter opp minibusser fra Tomsbakken, som kjører til og fra tunnelen. Vi gjør oppmerksom på at dette er eneste muligheten for publikum å komme inn i tunnelen. Det er ikke under noen omstendighet tillatt å ta seg ned i tunnelen på egenhånd.

Ellers så blir det mulig for barna å prøve en ordentlig gravemaskin, i tillegg til at vi stiller ut noen av anleggsmaskinene som er i bruk på anlegget.  Søndag 9. mai åpner vi tunnelen for besøkende, men bare for dem som blir med minibussen.Foto: Freddy Samson Fagerheim

Jernbaneverket og AF Jarlsberg gleder seg til å vise fram anlegget, og ønsker alle velkomne til en morsom dag.

  • Noen praktiske opplysninger:
    Vi etablerer en provisorisk parkeringsplass på Tomsbakken – det er kun her vi åpner for parkering.
  • Vi vil merke av den delen av anlegget som det blir mulig å bevege seg rundt på, det er ikke tillatt å gå utenfor sperrebåndene.
  • De som ønsker å ta seg inn i tunnelen, bør ta med støvler el.

Vel møtt!