Kontaktinformasjon

Er du nabo til jernbanen og trenger å komme i kontakt med oss i sommer? Her finner du kontaktinformasjon.

Sommerferien 2020 blir for mange annerledes enn tidligere på grunn av koronasituasjonen. Flere er hjemme, og mange planlegger norgesferie. Likevel er vi nødt til å holde deler av Østfoldbanen og Drammen/Spikkestadbanen stengt denne sommeren. Utbygging av Follobanen, Østfoldbanen og vedlikehold på jernbaneinfrastrukturen er planlagt i lang tid, og det er kritisk for fremdriften at vi gjennomfører det slik vi har planlagt. På grunn av kompleksiteten i arbeidet som skal gjøres er det heller ikke et alternativ å stenge på andre tidspunkt i løpet av året.

Du kan lese mer om sommerens arbeid her!

Dessverre påvirker det mange naboer som bor i nærheten av der vi jobber. Det beklager vi, men vi håper på forståelse for det arbeidet som må gjøres slik at Norge skal få en mer punktlig, fleksibel og robust jernbane. Enkelte naboer opplever også mye støy på natten – da tilbyr vi alternativ overnatting. Trenger du å komme i kontakt med oss, er det flere måter å gjøre det på.

Østfoldbanen og Drammenbanen

I tilknytning til arbeidet som gjøres på Drammenbanen og Østfoldbanen denne sommeren kan du sende en epost til: tognabo@banenor.no

Her vil vi kunne svare på spørsmål og bistå ved behov for alternativ overnatting.

Follobaneprosjektet

Fra Oslo til Ski bygger vi Follobanen. Den omfattende sommerjobben som skal gjøres i år fører blant annet til at vi kan ønske reisende velkommen til å ta toget fra nye plattform 1 og 2 på Ski stasjon, fra 10. august.

Trenger du å komme i kontakt med oss kan du sende e-post til follobanen@banenor.no. Vi besvarer alle henvendelser mandag-fredag kl. 08.00 – 16.00. Du kan også  ringe nabovakttelefon på 459 75 212 (hverdager 16:00-22:00 og helg 11:00-16:00 - merk; ikke SMS).

Kundesenteret

Vi har også et kundesenter som er åpent mandag til fredag fra 8 til 19 og lørdag og søndag 9 til 15. Her kan du sende mail til: kundesenter@banenor.no, eller du kan ringe på: 477 70 098


Følg oss gjerne på facebook, twitter og instagram – der legger vi ut både artikler, video og bilder fra alt arbeidet som gjøres gjennom hele sommeren.


Vi ønsker alle våre naboer en riktig god sommer!