Ny prosjektdirektør for Follobanen

Per David Borenstein er ansatt som ny prosjektdirektør for Follobanen. Han starter allerede 1. november.

Denne artikkelen er eldre enn ett år.

Per David Borenstein starter i stillingen som prosjektdirektør på Follobanen 1. november 2017.
Morten Kristoffersen har fungert som prosjektdirektør for Follobanen i tiden etter at Erik Smith gikk av med pensjon. Nå har Bane NOR ansatt Per David Borenstein som ny prosjektdirektør.

– Vi er svært fornøyd med at Per David har takket ja til den viktige prosjektdirektørrollen på Follobanen og ønsker han velkommen i Bane NOR, sier konserndirektør Helga Nes. Den nye prosjektdirektøren starter i jobben allerede 1. november 2017.

- Jeg vil også takke Morten Kristoffersen for god innsats som fungerende prosjektdirektør i perioden siden Erik Smith sluttet i selskapet.  Morten fortsetter i rollen som prosjektstyringsleder i Follobanen, sier Nes.

Per David Borenstein har mer enn 30 års erfaring fra både nasjonal og internasjonal virksomhet, og har betydelig erfaring fra ledelse av store prosjekter og andre typer lederjobber. Han har jobbet 24 år innen olje og gass, tre år innen sementproduksjon og fire år innen fornybar energi, blant annet med ledelse av store prosjekter og organisasjoner.

Borenstein er sivilingeniør fra NTNU, i tillegg til en utdanning som diplomøkonom fra BI. Han har i dag en prosjektlederrolle innen håndtering av atomavfall.